Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DIICOT Alba Iulia cere închisoare cu EXECUTARE pentru un bărbat din Roșia Montană acuzat de trafic de droguri

Publicat

snaderlawgroup.com

DIICOT Alba Iulia a atacat la Curtea de Apel Alba Iulia decizia Tribunalului Alba în cazul unui bărbat acuzat de trafic de droguri în formă continuată, care a primit 1 an, 5 luni și 10 de zile de închisoare cu suspendare. Procurorii cer majorarea pedepsei și executarea ei în regim de detenție. Inculpatul a vândut timp de un an de zile mii de pastile cu regim special mai multor persoane din țară folosind site-uri de vânzare-cumpărare.

Mii de pastile cu efect psihoactiv au fost vândute de către B.V.G din Roșia Montană, fapt pentru care a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT Sibiu. El a fost acuzat de trafic de droguri de risc în formă continuată la sfârșitul anului 2017 și condamnat cu suspendare la 1 an 5 luni și 10 zile de închisoare.

Din rechizitoriul procurorilor DIICOT reiese că inculpatul între anii 2016 – 2017 a vândut în repetate rânduri mii de pastile cu efect psihoactiv către diverse persoane din țară. B.V.G se pare că avea stocuri impresionante de medicamente care conțineau substanțe psihoactive. Medicamentele erau eliberate de către medicul specialist deoarece B.V.G suferă de o boală psihică severă și primea tratament de specialitate pentru afecțiunea respectivă.

Pe lângă pastilele prescrise pentru el, B.V.G, a comercializat și pastilele mamei sale.

Acesta a făcut numeroase călătorii către Egipt și Turcia „ punând la punct o activitatea foarte bine organizată de comerț ilegal cu medicamente cu substanțe stupefiante” conform rechizitoriulul.

Afacerea lui ilegală era foarte vizibilă și la îndemâna oricui care avea acces la internet. El posta spre comercializare pastilele pe diverse site-uri de vânzări on-line ulterior fiind contactat de către clienți. Traficul propriu zis  se realiza prin intermediul Poștei Române sau firmelor de curierat.

Numai unui singur client i-a vândut într-un interval scurt de timp 35 de cutii de medicamente, pentru 20 din acestea primind suma de 1.300 de lei.

O altă clientă de a lui B.V.G în șapte luni de zile i-a plătit peste 13. 000 lei pentru medicamentele trimise de acesta prin curier sau chiar trimise cu autocarul unei firme de transport în comun.

Pentru acuzația de trafic de droguri inculpatul a primit 1 an și 5 luni și 10 zile de închisoare cu executare, dar aflându-se la prima abatere și fiind de acord să presteze muncă neremunerată în folosul comunității, instanța a decis să suspende executarea pedepsei privative de libertate și  să fie pus sub supraveghere timp  de 2 ani.

Acum DIICOT Alba Iulia a cerut majorarea pedepsei și executarea ei de către inculpat în regim privativ de libertate, dosarul fiind judecat la Curtea de Apel Alba Iulia, urmând ca sentința să fie dată pe 21 mai 2018.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax