Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dilemă mare pentru viceprimarul PP-DD, Dorin Şerdean. Nu ştie dacă să migreze în alt partid sau să-şi „sacrifice” funcţia de la primărie

Publicat

dorin serdean După ce, duminică, primarul Mircea Hava a spus că îl aşteaptă pe viceprimarul Dorin Şerdean să intre în ACL, reprezentantul PP-DD a declarat pentru Alba24 că nu a luat încă o hotărâre. „M-am gândit la această variantă, dar nu am luat decizia finală. Nu exclud nici să rămân în PP-DD”, spune Şerdean. Cu toate că apartenenţa la partidul lui Diaconescu i-ar aduce curând schimbarea din funcţia de viceprimar al municipiului Alba Iulia, Dorin Şerdean a spus că este pregătit „din prima zi de când am ajuns în administraţia locală”.

Ordonanța de urgență care prevede migrația aleșilor locali, timp de 45 de zile, fără ca aceștia să își piardă mandatul ar putea fi luată în considerare şi de viceprimarul PP-DD, Dorin Şerdean. Acesta a spus că a avut o invitaţie pentru discuţii cu cei de la ACL, dar nu a luat o decizie finală dacă să părăsească partidul care l-a ajutat să ajungă în funcţia de viceprimar sau să rămână, cu riscul de a pierde funcţia din Primăria Alba Iulia.

Dorin Şerdean a declarat pentru Alba24 că a mai fost curtat şi de alte partide, pe lângă Alianţa Liberal Creştină Alba, dar „numai de la PSD nu am primit invitaţie”.

„Legat de ACL, nu am luat nicio decizie. Iau în calcul toate variantele. Iau în considerare şi să plec, dar şi să rămân la PP-DD. Sunt de asemenea pregătit să fiu schimbat din funcţia de viceprimar, din prima zi de când am intrat în primărie. Trăiesc în fiecare zi ca şi când ar fi ultima în funcţia de viceprimar. Nu am fost atât de naiv încât să cred nu pot fi schimbat”, a spus Şerdean.

În glumă, viceprimarul a spus că va lua o decizie, dar în niciun caz după 17 octombrie, când ordonanţa de urgenţă va ieşi din vigoare. „Sunt un om deschis şi sunt pregătit oricând la discuţii. Trebuie luată o decizie, dar trebuie să calculez fiecare mişcare”, a menţionat Dorin Şerdean.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax