Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din 15 aprilie, număr de telefon special pentru Poliţia Locală Alba Iulia: 0258 989

Publicat

foto:politialocalaalba.ro

Începând de luni, 15 aprilie 2013, cetăţenii vor putea apela Poliţia Locală Alba Iulia la un număr scurt: 0258 989. Această măsură a fost adoptată pentru a facilita accesul la dispeceratul poliţiei locale într-un mod mai rapid şi mai eficient.

Din constatarea efectivă s-a reţinut faptul că numărul clasic al dispeceratului este mai greu de reţinut. Locuitorii pot apela în paralel şi numărul 0258.819.096. Tariful pentru numărul scurt este normal, fără suprataxe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. cosmin truta

    miercuri, 10.04.2013 at 23:37

    CE FOLOS??? ALT NUMAR ACEIASI INCOMPETENTI DORNICI DE AFIRMARE PE STRAZILE ORASULUI CARE INVOCA LEGEA CA PERDEA PENTRU A-SI ETALA FRUSTRARILE DIN VIATA DE ZI CU ZI! SA VA FIE RUSINE PENTRU CUM APLICATI LEGEA SI MAI ALES PENTRU CUM VORBITI SI VA PURTATI CU „OAMENII”.. PREA PUTINI „OAMENI” PRINTRE VOI STIMABILILOR!

    • Om citav

      joi, 11.04.2013 at 07:26

      Ai dreptate !

  2. cetateanul

    joi, 11.04.2013 at 16:10

    Perfecta dreptate ai cosmin . Limbajul si atitudinea celor de la politia locata e unul neadegvat . Cand am dorit sa merg cu masina la universitatea 1 dec am fost oprit la.bariera din cetate de un ” politzai local ” ( unul cu mustata , mai in varsta , putin flegmatic ) . Am intrebat care este motivul pt care nu ma pot deplasa ! Si am primit un raspuns halucinant : ” pentru ca asa vreau eu ” . Am repetat intrebarea si am primit acelasi raspuns pe un ton si mai autoritar . Asa vorbesc functionarii publici cu populatia Domnule Primar !!!? . Asa se informazea un cetatean . Data vitoare nu o sa mai inghit in sec si o sa depun o reclamatie sau sesizare ceva . Deja si-au luat lumea in cap acesti asa zisi politisti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax