Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din 15 februarie: Medicul veterinar George Popa va prelua problema câinilor vagabonzi din Alba Iulia. Află cum poți solicita intervenții

Publicat

În curând, câinii vagabonzi din Alba Iulia nu vor mai constitui o problemă pentru albaiulienii cărora le e teamă să se plimbe seara prin mai multe locuri din oraș, urmăriți de haite de câini fără stăpân. Primăria Municipiului Alba Iulia va semna un contract prin care, din 15 februarie, ridicarea și transportul câinilor fără stăpân la adăpost va fi atribui medicului veterinar George Popa.

În aceste zile se semnează contractul pentru ridicarea și transportul la adăpost al câinilor fără stăpân. În urma evaluării ofertelor primite, s-a atribuit contractul pe perioada unui an, către Cabinet Medical Veterinar George Popa.

Activitatea efectivă va începe din data de 15 februarie. În prezent se reiau toate sesizările primite până luni, 11 februarie, se analizează și se procedează la stabilirea priorităților. Locuitorii pot solicita prezența echipei de intervenție telefonic la numărul 0258 813534, de luni până vineri între orele 8.00-16.00.

Reamintim că acest contract a fost semnat pentru acoperirea perioadei intermediare, până la finalizarea licitației pentru atribuirea acestui serviciu.

Până anul trecut, ridicarea și transportul câinilor comunitari la adăpost era administrată de firma de salubrizare „Salprest”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. albanezu

    luni, 11.02.2013 at 18:56

    E o treaba buna , mai ales ca se face sub tutela unui medic veterinar care poate decide daca animalul respectiv e sanatos sau poate fi un pericol public .oare cainilor nu li se poate face sterilizare neinvaziva ?

  2. Delia

    marți, 12.02.2013 at 11:09

    Foarte bine! Bravo !! In sfarsit cineva are o initiativa buna in orasul asta!

  3. Ina "r"

    marți, 12.02.2013 at 20:47

    Eu vreau sa știu unde vor fi ținuti câinii, ce condiții vor fi acolo pt.ei. Sper sa fie pt. binele animalelor, care ajung pe străzi doar datorită oamenilor.

  4. nadia nitov

    joi, 21.02.2013 at 08:10

    pe cand ridicarea de pe strazi si a cutitarilor, talharilor, criminalilor. de ei nu va este frica? cati copii furati, cati copii violati, cate mii de persoane talharite si batute de ajung in spital? despre astia NIMIC? doar cainii sunt un PERICOL? eu vreau intai sa nu-mi mai fie frica de borfasi cand merg pe strada, cu cainii, daca le vorbesti, n-ai treaba. cu talharii si violatorii nu poti vorbi. iti dau cu toporul in cap de nu mai apuci decat sa mori!

    • alexandra

      joi, 21.02.2013 at 09:00

      In Romania astazi nu mai exista nicio alta problema decat a maidanezilor! Sper doar ca ascest George Popa este OM inainte de toate. Ai mare dreptate Nadia cu talharii si violatorii si hotii! Asta ar tb sa fie prioritatea nr 1 si problema maidanezilor lasata mai la urma. ce cred ca este imperios necesar? O lege prin care toti cainii fara valoare chinologica sa fie sterilizati! Din pacate in Romania pe parlamentar nu-l intereseaza de contribuabil. Sunt pacaliti si mintiti! Rezolva ei problema! am vazut! De 20 de ani scoatem bani din buzunare si caini tot sunt pe strazi! Nici iubitorii de animale nu vor caini sau pisici pe strazi! Dar prostul de rand nu intelege, ca daca ii fata cateua sau pisica de 2 ori pe aan nu se va rezolva in veci problema maidanezilor!

  5. monik

    joi, 21.02.2013 at 10:34

    Alexandra nici o problema nu trebuie lasata mai la urma atata timp cat pentru fiecare exista niste oameni platiti din banii nostri pentru a face asta . Pentru violatori exista o justitie iar pentru cainii fara stapani o primarie care ar fi putut rezolva demult aceasta problema daca S-AR FI VRUT…

  6. Andreea

    joi, 28.02.2013 at 23:39

    Sa speram ca acest doctor este un salvator si nu un calau ,(pana acum nu am auzit in vre-un oras sa fie cineva salvator care colaboreaza cu primaria) caini maidanezi au dreptu la viata ca orice fiinta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax