Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din 15 iunie: CFR adaptează circulația trenurilor de pasageri pentru sezonul estival. Vezi de ce vor putea beneficia călătorii

Publicat

În perioada 15 iunie – 9 septembrie, CFR Călători adaptează circulația trenurilor de pasageri la traficul estimat pentru sezonul estival 2013. Vor fi asigurate legături între principalele oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Braşov, Sibiu, Timişoara, Reşiţa, Satu Mare, Suceava, Iaşi, Galaţi şi litoralul românesc (Constanţa/Mangalia). Trenurile vor fi introduse în circulaţie treptat.

Vor fi asigurate şi legături, în intervalele orare cele mai solicitate, între Constanța și stațiunile de la malul mării: Eforie, Neptun, Costinești, Mangalia.

Odată cu intrarea în vigoare a programului de transport estival, şi circulaţia unor trenuri Regio va fi adaptată. Modificările vor fi anunţate la nivel local, în staţiile de plecare – sosire.

Călătorii pot beneficia de asemenea, de ofertele comerciale care acordă reduceri la transport:

– Minigrup 2 – 5 (de 2 – 5 persoane) este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri, duminică şi în ziua plecării trenului, cu reduceri între 10% şi 25%.

– Biletul de weekend, cu reduceri de între 15% şi 35%, în funcţie de numărul weekendurilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4).

– Cartea VSD (vineri, sâmbătă, duminică) valabilă în weekend, cu reduceri între 25% şi 60%.

– Călătoria dus-întors cu o reducere de 10%. Reduceri de weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) între 31% și 56% la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Brașov și retur.

– Cardul Tren Plus cu reduceri de 25%.

– Reducere 5% la cumpărarea online a biletelor, indiferent de tipul de card utilizat.

– La cumpărarea cu anticipaţie se acordă reduceri între 5-13%.

– Abonamentul 5, 10, 15 zile oferă reduceri de până la 45% pentru orice tren la clasa a 2-a, în funcţie de numărul zilelor de valabilitate ales.

– Grupurile de peste 20 persoane oferă reduceri de până la 35 %.

– Distribuția biletelor se realizează prin următoarele canale: online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, staţiile şi agenţiile de voiaj CFR, distribuitori autorizaţi (agenţii de turism), automatele de vânzare din staţiile CFR

Alte facilităţi importante pentru călătorie:

– cumpărarea cu anticipaţie de până la 30 de zile, pentru orice destinaţii şi ranguri de tren de la: toate staţiile şi agenţiile de voiaj CFR, online de pe site-ul companiei sau de la distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism), de la automatele de vânzare din staţiile CFR.

– rezervare telefonică în ziua plecării trenului la vagoanele clasa 1-a şi a 2-a, din principalele oraşe ale ţării, la numerele de tel: 021.9522 pentru plecările din Bucureşti – Gara de Nord; 0268.421.700 și 0268.952 pentru plecările din Braşov; 0232.202.777 pentru plecările din Iaşi; 0731.990.520 pentru plecările din Cluj Napoca; 0727.999.952 pentru plecările din Constanţa; 0236.496.000 pentru plecările din Galaţi, 0256.200.457 pentru plecările din Timişoara Nord.

– călătorii care locuiesc în Bucureşti, în cartierele Colentina, Tei şi Pantelimon îşi pot procura cu uşurinţă bilete din punctul de vânzare situat în Carrefour Colentina. De asemenea, se pot cumpăra bilete şi din agenţiile de cartier Berceni şi Titan.

Înainte de efectuarea călătorie, CFR Călători recomandă pasagerilor să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 021/9521 pentru trafic intern sau pot accesa pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.

Vedeți aici tabel LITORAL 2013

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax