Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Din 15 iunie se redeschid mall-urile, dar fără restuarante și locuri de joacă. Ce se mai deschide de la jumătatea lunii

Publicat

parcare alba mall

Președintele României, Klaus Iohannis a declarat că din 15 iunie, se vor redeschide mall-urile, dar fără restaurante și locuri de joacă. 

De asemenea, de la jumătatea lunii va fi posibilă și redeschiderea after-school-urilor, a grădinițelor și creșelor private. Mai mult de atât, si sălile de fitness se vor putea deschide, dar cu respectarea unor norme foarte stricte, a precizat șeful statului.

Piscinele exterioare se vor deschide și ele din data de 15, dar cu respectarea regulilor impuse de autorități.

Declarația președintelui Iohannis:

”După 15 iunie, se vor putea redeschide mall-urile, dar fără restaurante și fără locuri de joacă. Vor fi posibile evenimente private – atenție, nu publice, private – cu număr un pic mai mare de participanți, în speță 20 de persoane dacă evenimentele sunt în interior și 50 de persoane dacă evenimentele private vor avea loc în exterior.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis: După 15 iunie, liber la nunți, botezuri sau petreceri private, cu maxim 20 de persoane în spații închise

Pentru a veni în sprijinul părinților care vor lucra, care vor trebui să meargă la serviciu și în perioada vacanței școlare, va fi posibilă – nu obligatorie, dar va fi posibilă – după 15 iunie redeschiderea after-school-urilor, a grădinițelor și creșelor private.

De asemenea, va fi posibilă redeschiderea sălilor de fitness după 15 iunie, dar cu respectarea unor norme de distanțare foarte stricte, norme care, evident, vor fi impuse de Ministerul Sănătății.

Având în vedere că începe sezonul estival, am analizat și am ajuns la concluzia că va fi posibilă deschiderea piscinelor exterioare – atenție, exterioare – cu respectarea regulamentelor sanitare speciale, care, de asemenea, vor fi puse la dispoziția celor care sunt interesați”, a spus șeful statului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax