Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din 2013: Program nou de vizitare a bolnavilor internați în Spitalul Județean de Urgență Alba

Publicat

Spitalul Județean Alba a modificat programul de vizitare a bolnavilor internați și a introdus câteva reguli noi, conforme cu prevederile cuprinse în Ordinul privind reglementarea programului de vizite în unităţile sanitare publice emis în 17 decembrie de ministrul Sănătăţii, publicat în Monitorul Oficial.

Bolnavii internați în Spitalul Județean Alba pot fi vizitați zilnic între intervale orare diferite: de luni până vineri între orele 15.00 și 20.00 și sâmbăta și duminica între orele 10.00 și 20.00. Programul este restricționat pentru secția ATI, iar, pentru Secția de Nou-născuți, accesul nu este permis decât în spații special amenajate. De asemenea, la intrare în fiecare secție este afișat un program pentru discuții între medic și aparținători.

Una dintre regulile noi, introduse de curând în spital, este că, în saloanele cu patru paturi, numărul maxim de aparținători care vizitează bolnavii simultan este şase, iar ceilalți sunt rugați să aștepte pe hol pentru a nu supraaglomera spațiul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax