Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din 2018, Poșta Română introduce plata prin card bancar la ghișeu. Primele POS-uri vor fi instalate în oficiile din mediul urban

Publicat

postaÎncepând cu anul viitor, românii vor avea posibilitatea de a plăti cu cardul la ghișeele de la Poșta Română. Primele oficii în care vor fi instalate POS-uri ar urma să fie cele din mediul urban, scrie Profit.ro.

Instalarea POS-urilor se va realiza cu prioritate în subunitățile poștale informatizate din mediul urban, etapizat până la finele primului an de contract (estimăm a fi anul 2018)”, a confirmat compania.

Având în vedere dimensiunea rețelei CNPR și necesitățile de ordin tehnic (instalare echipamente, instruire salariați CNPR, service și mentenanță etc.), POS-urile se vor instala cu prioritate în subunități poștale informatizate din mediul urban, în prezent în număr de aproximativ 750, urmând ca, în baza unui grafic asumat de comun acord cu banca acceptatoare, până la sfârșitul anului 2 al acordului cadru, să fie atinse toate subunitățile poștale”, a mai transmis compania pentru Profit.ro.

La nivel național, Poșta Română are o rețea de aproximativ 5.600 de unități.

sursa: profit.ro, digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax