Connect with us
Publicitate

POLITICA

Din 21 septembrie: Consiliere pentru acces pe piaţa muncii, oferită de specialiştii PNL Alba. Programul şedinţelor

Publicat

oameni_locuri muncaDin 21 septembrie, cei interesaí de consiliere în vederea obţinerii unui loc de muncă mai au o posibilitate. Membrii Comisiei de Muncă, Familie și Protecție Socială a PNL Alba oferă informaţii, la sediul de pe strada Basarabiei.

Reprezentanţii PNL vor oferi consiliere în căutarea unui loc de muncă, pentru pregătirea în vederea participării la un interviu de angajare, pregătirea documentelor necesare obținerii indemnizației de șomaj sau a altor indemnizații și subvenții la care au dreptul cetățenii județului Alba, dar și pentru alte probleme privind accesul pe piața muncii și nu numai.

Ședințele de consiliere vor avea loc în fiecare zi de luni, în intervalul orar 15.00-17.00 și în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 14.00-16.00, la sediul PNL Alba Iulia din str. Basarabiei, iar persoanele interesate pot obține informații suplimentare și se pot programa la numerele de telefon: 0258.818350 sau 0258.831557.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax