Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din 22 octombrie: Angajatorii vor fi obligați să anunțe ocuparea locurilor de muncă vacante, în termen de o zi

Publicat

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a anunțat marți că, începând cu data de 22 octombrie, angajatorii vor avea obligația de a anunța în termen de o zi ocuparea locurilor de muncă vacante comunicate, conform noilor prevederi introduse în legea privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

„Din data de 22 octombrie 2013 va intra în vigoare noua prevedere introdusă prin Legea nr. 250 din 19 iulie 2013 pentru modificarea și completarea Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, dar și pentru modificarea Legii nr. 116/2002 privind prevenirea și combaterea marginalizării sociale, potrivit căreia angajatorii au obligația informării agențiilor pentru ocuparea forței de muncă teritoriale, ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost comunicate, în termen de o zi de la data ocupării acestora, în condițiile legii”, este precizat în comunicat ANOFM.

ANOFM derulează, în prezent, campania de informare ”Mai informat, mai multe șanse!” în cadrul proiectului „Fii Informat!, în scopul creșterii vizibilității instituției prin promovarea serviciilor oferite potențialilor clienți. ANOFM va publica zilnic, prin intermediul unui comunicat de presă, locurile de muncă vacante declarate de angajatori, în vederea unei informări cât mai corecte și actualizate.

Sursa: hotnews

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax