Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Din 24 octombrie: Accesul în Cetatea Alba Carolina, dinspre strada Mihai Viteazul către Traseul de Sud va restricţionat

Publicat

Începând cu data de 24 octombrie, Primăria Alba Iulia anunţă închiderea accesului dinspre strada Mihai Viteazul către Traseul de Sud al Cetăţii Alba Carolina. Intrarea pe acest traseu se va face dinspre cartierul Carolina de Sud, prin zona Clubului Gothic, din strada Octavian Goga, pe aleea pietonală şi tunelul din contragarda Bastionului Sf. Eugeniu (strada Sinaia), precum şi de pe Traseul Nordic, pe sub podul de lemn de la Poarta a III-a. Închiderea accesului este cauzată de lucrările de reabilitare şi punere în valoare a zonei de şanţuri care se desfăşoară în această perioadă.

Lucrările sunt cuprinse în proiectul „Reconstituire şi punere în valoare acces latura de vest Cetatea Alba Carolina, Fortificaţia de tip Vauban, Municipiul Alba Iulia” care prevede reconstituirea şi punerea în valoare a zonei de şanţuri dintre elementele defensive ale Fortificaţiei de tip Vauban situate pe latura de vest.

„Pentru asigurarea condiţiilor de lucru, sistematizare a terenului şi de modificare a cotelor de călcare în corelare cu circulaţiile deja realizate pe traseele de Nord şi Sud ale Cetăţii, începând cu data de 24 octombrie 2011 se va închide accesul dinspre strada Mihai Viteazul către traseul de Sud al Cetăţii. Orice modificare a posibilităţilor de acces va fi anunţată din timp”, au precizat reprezentanţii Primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Chinezu

    vineri, 21.10.2011 at 09:18

    Acum, cand vine frigul, ne pune sa ocolim atat?! Aici ma refer strict la „navetisti” care strabat acest drum zilnic…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax