Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Din 30 septembrie: CURĂŢENIE în zona PISTEI de BICICLETE de pe MAMUT. Peste 100 de arbori uscaţi vor fi tăiaţi. Vor fi înlocuiţi cu salcâmi

Publicat

pista de biciclisti Primăria Alba Iulia anunţă că în perioada următoare va avea loc igienizarea unor suprafeţe împădurite din zona Mamut, din vecinătatea pistei de biciclete care traversează pădurea pe zona Pâclişa – Miceşti. Cu această ocazie, 126 de arbori uscaţi prematur au fost marcaţi şi vor fi îndepărtaţi fără a afecta traseele. În locul lor, se va planta cel mai probabil salcâm, deoarece este o specie rezistentă. Lucrarea se va desfăşura în perioada 30 septembrie – 20 octombrie.

Reprezentanţii Primăriei municipiului Alba Iulia au precizat faptul că în perioada 30 septembrie – 20 octombrie va avea loc igienizarea unor suprafeţe împădurite din zona Mamut, din proximitatea pistei de biciclete care traversează pădurea pe relaţia Pâclişa – Miceşti. Astfel, Ocolul Silvic Alba Iulia va marca şi va extrage arborii uscaţi prematur.

(P)  Haine sport ciclism pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

„Pe o suprafaţă de aproximativ 2 hectare în perimetrul pistei de biciclete, au fost identificaţi şi marcaţi pentru a fi tăiaţi 126 de arbori, uscaţi prematur, cu diametre între 20 şi 35 cm. În locul lor, pe taluz se va planta cel mai probabil salcâm, deoarece este o specie rezistentă”, a declarat pentru Alba24 Emil Popon, consilier de specialitate din cadrul Primăriei Alba Iulia.

În locurile de traversare a pistei de biciclete se vor amplasa atenţionări, cu toate că traseele nu vor fi afectate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax