Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din 31 august începe programul „Litoralul pentru toţi”. Cazare la mare de la 159 lei pentru o săptămână

Publicat

litoral Din 31 august începe programul “Litoralul pentru Toţi”, prin intermediul cărora românii își pot cumpăra vacanțe la prețuri reduse. Tarifele sunt între 159 lei și 605 lei de persoană pe sejur, conform informațiilor de pe site-ul Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT).

Programul a fost lansat de ANAT, Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Litoral-Delta Dunării (ALDD).

“Ca și la ediția precedentă, turiștii beneficiază de o opțiune suplimentară: varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă”, se menționează în comunicat.

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopți/persoană, ajung până la 765 lei/persoană pentru un hotel de 3 stele, în timp ce pentru un hotel de 5 stele, prețul unui astfel de sejur ajunge la 985 lei/persoană.

Tarifele maximale propuse pentru oferta specială de șase nopți de cazare (TVA inclus 9%)/persoană, pentru zona Mamaia — Constanța — Eforie sunt cuprinse între 205 lei de persoană pentru un sejur la un hotel de o stea, fără mic dejun, și ajung la 605 lei/persoană pentru un sejur la un hotel de 5 stele, cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru aceasta ediție (sejur șase nopți/persoană) ajung până la 159 lei/ persoană la un hotel de o stea, fără mic dejun. La un hotel de 5 stele, prețul unui sejur este de 469 lei/persoană, cu mic dejun.

Programul “Litoralul pentru Toți” se derulează în perioada 31 august – 11 octombrie.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax