Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din 5 mai: RESTRICŢII temporare de circulaţie pe DN7, la Vinţu de Jos, din cauza unor lucrări la terasamentul căii ferate

Publicat

DSC_0441 În perioada 5 mai – 30 iunie, pe DN7, pe raza localităţii Vinţu de Jos, în judeţul Alba, va fi instituită o restricţie temporară de circulaţie, pentru executarea unor lucrări la terasamentul căii ferate.

Şoferii sunt informaţi că traficul rutier se va desfăşura, în perioada amintită, pe o singură bandă (sensul Sebeş – Deva), fiind dirijată de agenţii de semnalizare. Restricţia se aplică doar în intervalul orar 7.00 – 17.00.

Zona vizată este pe o porţiune de 200 de metri, între km 335 şi 335+200, pe raza localităţii Vinţu de Jos.

Restricţia este necesară pentru derularea lucrărilor în cadrul proiectului de reabilitare a liniei de cale ferată Braşov-Simeria, parte a Coridorului IV Pan-European, pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h (tronsonul Coşlariu – Simeria, lot 1: Vinţu de Jos – Simeria).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioan

    joi, 28.04.2016 at 16:46

    Ar fi mai indicat sa va faceti treaba de jurnalisti pana la capat si sa puneti o captura elocventa din google.maps cu zona afectata decat poze aiurea cu masini in trafic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax