Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din anul școlar 2012-2013, Școala cu clasele I-VIII ”Avram Iancu” din Zlatna va avea clasă de fotbal

Publicat

Orașul Zlatna vrea să profite la maxim de pe urma bazei sportive ”Minaur”. Directorul Școlii cu clasele I-VIII ”Avram Iancu” din Zlatna a obținut aprobarea pentru a înființa, din anul școlar ce va începe în toamnă, o clasă specială de fotbal.

Elevii de clasa a V-a pot opta să se înscrie la clasa specială de fotbal, din toamnă. Directorul Şcolii „Avram Iancu”, Mirel Vasile, spune că acest proiect este unul care dă mari speranțe pentru viitorul echipei CS Zlatna: ”E un lucru foarte bun, pentru că avem mulți copii foarte talentați și avem o bază sportivă excepțională la Zlatna.  Dorim să ne creștem noi jucătorii, ca să nu mai aducem fotbaliști din exterior. Ne dorim să avem cât mai mulți localnici”.

Copiii vor avea parte de pregătire pe terenul sintetic, în sala de sport din Zlatna, iar arena ”Minaur” va fi la dispoziția acestora, pentru a-și susţine antrenamentele. Edilii locali intenționează să amenajeze şi un teren de antrenament, pe o pajiște din proprietatea administraţiei din Zlatna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax