Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci trasee de transport public din Apuseni, atribuite firmei Transervice Apuseni SRL. Vezi tarifele de călătorie

Publicat

Cinci trasee de transport public din zona Munților Apuseni au fost atribuite unei firme din județul Alba, „Transervice Apuseni” SRL. În ședința de miercuri a Consiliului Județean Alba se va supune la vot atribuirea serviciului și tarifele de călătorie propuse spre aprobare.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea atribuirii serviciului de transport public județean de persoane prin curse regulate și a licențelor de traseu, operatorului de transport rutier „Transervice Apuseni” SRL, desemnat câștigător în cadrul ședinței de atribuire din data de 4 aprilie 2014 și stabilirea tarifelor de călătorie utilizate de către operatorul de transport rutier se va afla miercuri pe masa consilierilor județeni din Alba.

La procedura electronică de atribuire a traseelor mai sus menționate a participat un singur operator de transport rutier, „Transervice Apuseni” SRL. Acesta a fost desemnat câștigător pe traseele Abrud – Zlatna – Alba Iulia, Abrud – Mogoș – Valea Barnii, Abrud – Bucium – Poieni (Bucium), Abrud – Cîmpeni și Abrud – Buninginea – Vulcan Cotoncu.

Vedeți mai jos tarifele propuse:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax