Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din aprilie: Guvernul britanic nu mai acordă ajutoare pentru plata chiriei, imigranților din UE

Publicat

Pentru a reuși să descurajeze imigrația cetățenilor români și bulgari în urma deschiderii granițelor de la 1 ianuarie 2014, Guvernul britanic a decis să nu mai acorde ajutor pentru plata chiriei, din luna aprilie.

Ministrul de Interne şi cel pentru Ocuparea Forţei de Muncă au anunţat că din aprilie, cetăţenii Uniunii Europene care se stabilesc în Regatul Unit şi nu au loc de muncă nu vor mai primi ajutor pentru plata chiriei, deși, până acum, acesta era acordat persoanelor, angajate sau nu, care nu puteau susține financiar plata chiriei pentru o locuință.

Reformele au pornit de la ridicarea restricţiilor de muncă pentru românii şi bulgarii şi de teama unor abuzuri asupra sistemului de ajutoare sociale.

De la 1 ianuarie au mai fost impuse condiţii suplimentare sau a fost limitat accesul imigranţilor la ajutorul de şomaj şi la alocaţiile sociale.

Sursa: realitatea.net

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax