Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din mai: Cetățenii din cinci comune din județul Alba vor avea acces la internet wireless gratuit. CJ Alba a alocat 20.000 lei pentru acest proiect

Publicat

În aproximativ o lună și jumătate, cinci comune din județul Alba vor avea internet wireless gratuit. Este vorba despre proiectul „Internet la țară”, inițiat de Consiliul Județean Alba și finanțat, până acum, cu 20.000 lei. În conferința de presă de vineri a PNL Alba, vicepreședintele CJ Florin Roman a făcut câteva precizări despre acest proiect.

„Până în 15 aprilie, primăriile comunelor au termen să își adopte hotărârile de consiliu local privind acordul de colaborare cu Consiliul Județean Alba. Săptămâna viitoare demarează procedura de achiziție pentru echipamente și noi sperăm ca într-o lună și jumătate să facem deja primele instalări de echipamente la primăriile care ne-au solicitat acest lucru: Bucium, Râmeț, Șugag, Roșia Montană și Șpring”, a declarat Florin Roman.

Valoarea investiției este de 20.000 lei cu TVA inclus și în funcție de solicitările de la alte primării, programul va fi extins, în special în zonele greu accesibile.

„Dacă vor fi și alte solicitări, vom face un prioect prin care vom aloca sumele necesare și vom stabili noile localități”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. responsabil

    sâmbătă, 29.03.2014 at 18:24

    …….daca…Consiliul Judetean se ocupa cu internetul la sate….atunci : IREX-UL CE FACE….????
    CUM SE SUPRAPUN ACESTE INSTITUTII..???
    CARE SE OCUPA DE ACEASTA,,INFORMATIZARE’..??!!! IREXUL- BUC…????? Fundatia BILL…..???!!
    Consiliul Judetean…???!!!
    Nu mai tine cu dezinformarea! Cu asumarea unor,, merite”…???!
    Verificati informatiile….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax