Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din martie: Cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge și alte certificate de limbi moderne la Alba Iulia

Publicat

Cei care doresc să se pregătească pentru examenele Cambridge pot să urmeze cursuri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Din martie începe sesiunea de pregătire la limba engleză, franceză și germană, pentru obținerea certificatelor Cambridge (engleză), și alte certificate de competență lingvistică națională și internațională. În luna iunie, cei care doresc să dea examenul Cambridge, o vor putea face la Alba Iulia.

Centrul CIEL al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, partener al British Council, oferă pregătire în limbile engleză, franceză şi germană, pentru examene de capacitate, bacalaureat şi a certificatelor internaţionale (TOEFL, DELF; DALF, Daf, ZMP şi altele) şi este autorizat pentru testarea susţinerii examenelor Cambridge.

Cursuri de pregătire pentru examenele naţionale (capacitate, bacalaureat, competenţă lingvistică) şi internaţionale se vor organiza în grupe de minim 10 cursanți:

ENGLEZĂ: examene CAMBRIDGE—FCE/CAE/CPE; IELTS; BEC/ILEC/ICFE precum şi TOEFL sau LCCI (London Chamber of Commerce and Industry);

GERMANĂ: examene DaF—Zertifikat Deutsch, ZMP-Zentrale Mittelstufenprüfung, ZOP-Zentrale Oberstufenprüfung/TestDaF)

FRANCEZĂ: examene DELF şi DALF sau CCIP (Chambre de Commerce et d’Industrie de Paris)

Cursuri de inițiere și perfecționare în limbile franceză și germană.

Cursurile de pregătire pentru examenele Cambridge constau într-un modul de 60 de ore didactice, structurate în 2 ședințe săptămânale a câte 2 ore fiecare, timp de 15 săptămâni și costă 720 lei. Cursurile de inițiere costă aproximativ 500 lei.

Examenele Cambridge se vor desfășura în luna iunie, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. În funcție de numărul de solicitanți, dacă se vor constitui grupe de minim 25 de persoane, la Alba Iulia se vor putea organiza examene și pentru obținerea altor tipuri de certificate Cambridge (First Certificate, Proficiency, Business English Certificate).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax