Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din Platforma România 100 se va desprinde un partid politic. Cioloș: „Ne prezentăm la următoarele alegeri”

Publicat

Dacian Cioloș a anunțat, în cadrul unei reuniuni a Platformei România 100, pe care o conduce, că din această structură se va desprinde un partid politic.

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat duminică faptul că din Platforma România 100 se va desprinde în curând un partid politic, despre care a spus că va fi capabil să se prezinte la următoarele alegeri, ”indiferent când vor avea ele loc”, şi care va colabora cu partidele cu care împărtăşeşte aceleaşi valori. Actorul Victor Rebengiuc, care a luat parte la întâlnirea membrilor Platformei România 100, a spus că este nevoie de un partid nou care să fie format din oameni care-şi doresc cinste şi adevăr, explicând că el este unul dintre cei care a prins instalarea comunismului în ţară şi de care este sătul pentru că durează de mult.

”Din Platforma România 100 se va desprinde un partid politic şi asta fără nicio îndoială. Noi, cei care am fondat România 100, suntem hotărâţi să facem lucrul acesta. Aş spune chiar că e un proces natural (…) Da, se va desprinde un partid politic din Platforma România 100, dar care are nevoie de o fundaţie solidă de principii, de idei, de valori şi are nevoie şi de o viziune şi de programe şi chiar de proiecte. Cred că este necesar să arărtăm oamenilor nu doar o viziune şi o ideologie, e nevoie să arărtăm ce înseamnă, în ce se traduce ideologia, în ce se traduc acele valori, principii, etică, morală care pot să contureze la un moment dat şi ideologia”, a anunţat Dacian Cioloş la o întâlnire cu membrii Platformei România 100.

El a spus că viitoarea formaţiune politică nu va acţiona împotriva partidelor cu care împărtăşeşte aceleaşi valori, ci va fi deschisă colaborării.

„Vom fi gata să ne prezentăm la următoarele alegeri cu o ofertă politică, indiferent când vor avea ele loc”, a mai arătat fostul premier

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax