Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Din prieteni de pahar, doi bărbați din Abrud au ajuns dușmani. După o beție, unul dintre ei a pus mâna pe cuțit. Ce s-a întâmplat

Publicat

Din prieteni de pahar, doi bărbați din Abrud au ajuns dușmani. Este rezumatul unei fapte penale, care recent a primit o condamnare la Judecătoria Câmpeni.

Un bărbat din Abrud a fost condamnat în data de 23 mai 2024, pentru loviri sau alte violențe. Fapta comisă de acesta s-a petrecut la începutul anului 2023.

Un am mai târziu, magistrații au dat o primă decizie în acest caz.

Situația care a dus la condamnarea penală este una des întâlnită în instanțele de judecată. Două persoane care consumă alcool în exces, intră în discuții contradictorii, iar apoi se iau la bătaie.

Asta s-a întâmplat și în cazul de față.

Ce s-a întâmplat

Cei doi au început să bea la casa victimei, apoi au mers la un bar unde au mai băut o bere, iar după la locuința agresorului. Acolo au mai băut țuică și bere până în jurul orei 04.30 dimineața.

La un moment dat victima s-a hotărât să plece, iar între cei doi au început discuții contradictorii. Drept urmare prietenul de pahar a plecat din casa agresorului, însă acesta a pornit după el să îl bată.

L-a prins undeva pe stradă și cei doi au început o bătaie.

Apoi, agresorul a plecat spre casă. De acolo a luat un cuțit și s-a dus să se răzbune pe prietenul său de pahar.

În drum a mai intrat la un bar să bea o bere, dar a fost refuzat de către angajații localului.

Atac cu arma albă

L-a prins din urmă pe bărbat și s-a dus să îl atace cu arma albă. Deși victima a aruncat cu mai multe bucăți de gard după el, pentru a-l opri, acesta și-a continuat atacul.

Bărbatul atacat a încercat să se apaere cu mâna, iar atunci atacatorul l-a lovit cu arma albă.

” i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona umărului stâng, după care a luat-o la fugă spre domiciliul lui din Abrud. A ajuns în apartament unde a a şi aruncat cuţitul pe geam, pe acoperişul unui garaj din spatele blocului, pentru a nu putea fi găsit de către organele de poliţie”, se arată în motivarea instanței.

Persoana rănită a ajuns la spital, iar polițiștii la domiciliul atacatorului.

Pedeapsa primită

Bărbatul a fost condamnat pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe. Magistrații au optat pentru o amendă penală. Mai exact l-au condamnat la o amendă penală de 2.980 de lei.

Momentan, decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax