Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din sezonul viitor vom plăti pentru a vedea meciurile din Liga 1. Look TV şi Transilvania Live au cumpărat drepturile de televiziune

Publicat

Meciurile din Liga 1 și Cupa României vor fi transmise începând din sezonul viitor de televiziunile Look TV şi Transilvania Live. Acesta au încheiat un memorandum de înţelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal.

Pentru a transmite meciurile din Liga I în următorii 5 ani, distribuitorii de cablu ar putea fi nevoiți să mărească abonamentul de bază, pentru ca telespectatorii să vadă posturile Look TV si Transilvania Live. Din sezonul viitor nu vom mai vedea partidele din campionatul intern pe Digi, Dolce sau Antena 1.

Look TV și Transilvania Live au anunțat oficial miercuri că au cumpărat drepturile de televizare pentru următorii cinci ani şi că vor renunța la regimul must carry, începand cu 1 iulie 2014. Acest lucru ar putea însemna că ambele posturi TV vor putea fi văzute doar prin plată.

Soluția ar fi ca firmele de cablu să plătească o anumită sumă pentru fiecare abonat pe care îl are pentru a putea introduce cele două posturi în pachetul de bază. Acestea, la rândul lor, ar trebui fie să mărească prețul pachetului de bază cu suma respectivă sau să-și asume ele pierderile.

Partenerul LPF s-a angajat să verse 33,6 milioane de euro anual în conturile Ligii pentru drepturile TV.

sursa: bzi.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax