Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Din toamnă încep lucrările de reabilitare a casei de cultură din Câmpeni. Proiectul a fost aprobat după cinci ani

Publicat

Peste un an și jumătate, orașul Câmpeni va avea „cea mai mare casă de cultură din țară”, asta susține primarul orașului Călin Andreș. Acesta a anunțat că în 22 mai a fost acordat avizul de începere a lucrărilor pentru proiectul Reabilitare şi modernizare Casa de Cultură din oraşul Cîmpeni. Din 2009 a fost depus spre aprobare, iar, după mai bine de cinci ani, din această toamnă vor începe și lucrările.

Proiectul se ridică la valoarea de 4.230.000 lei (940.000 euro), din care 1.800.000 lei va fi contribuţia proprie de la bugetul local, iar lucrările vor avea o durată de 18 luni. În 22 mai, la sediul C.N.I. din Bucureşti Comisia Tehnică de Avizare a acordat avizul favorabil de începere a investiţiei pentru proiectul Reabilitare şi modernizare Casa de Cultură din oraşul Cîmpeni.

„Când va fi gata, Capitala Ţării Moţilor se va mândri cu cea mai mare casă de cultură din ţară. Ne vom bucura de spectacole de teatru, concerte, serbări şi baluri într-o clădire nouă, ce va deveni cu timpul emblema culturală a Ţării Moţilor. Nici nu mă pot gândi acum la cât de mult va ridica viaţa culturală a oraşului şi a zonei Munţilor Apuseni această investiţie de suflet pentru suflet”, spune Andreș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax