Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din toamnă: Nou sediu al Centrului Regional de Plăţi, Dezvoltare Rurală şi Pescuit, la Alba Iulia

Publicat

Alba Iulia va avea în curând o nouă instituţie regională. Este vorba despre Centrul Regional de Plăţi, Dezvoltare Rurală şi Pescuit, al cărui sediu va fi amenajat la ieşire din municipiu înspre Cluj, în incinta fostei fabrici „Refractara”.

Anunţul a fost făcut de primarul Mircea Hava, care se declară mulţumit că s-a reuşit să se fixeze la Alba Iulia cât mai multe reprezentanţe ale Guvernului. Noul Centru va fi finalizat cel mai probabil în toamna acestui an.

„Ceea ce este bine este că deja este prins în finanţare, urmează să se facă proiectul, autorizaţia şi sper ca pe toamnă să poată să se mute acolo. Acesta este încă un pas din programul pe care îl avem şi de care ne-am ţinut cu dinţii, acela de a fixa în Alba Iulia cât mai multe reprezentanţe ale Guvernului în teritoriu şi cât mai multe instituţii regionale”, a declarat Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax