Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Dineu cu proşti” la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Un spectacol cu Horaţiu Mălăele şi Ion Caramitru

Publicat

Albaiulienii au sărbătorit Ziua Mondială a Teatrului în stil mare, cu piesa”Dineu cu proşti”. Acesta este un spectacol cu răsunet în istoria recentă Teatrului Naţional din Bucureşti. Piesa este scrisă de Francisc Veber, dramaturg, regizor, scenograf şi producător francez contemporan şi pusă în scenă, la Bucureşti, de Ion Caramitru, cu Horaţiu Mălăele în rolul principal. Spectacolul a ajuns şi la Alba Iulia, marţi, 27 martie 2012, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Piesa „Dineu cu proşti” pleacă de la ideea unei cine organizate într-un grup de prieteni intelectuali, snobi şi sarcastici, candidaţi, fără intenţie, la titlul de prost suprem. Într-un stil franţuzesc, rafinat, autorul lasă publicul liber să răspundă la întrebarea: cine este, de fapt, prostul?

În „Dineu cu proşti”, la Alba Iulia, spectatorii i-au văzut pe Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Costina Ciuciulica, Alexandru Gerogescu, Dorin Andone, Tomi Costin, Alexandru Bindea. Regia şi ilustraţia sunt semnate Ion Caramitru, iar scenografia este realizată de Florinela Popescu Fărcăşanu.

[nggallery id=135]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax