Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulienii Dinu Moldovan, Florin Ilie și Gicu Grozav, chemați la echipa națională de tineret pentru meciul cu Franța de la Nantes

Publicat

Alba Iulia are trei jucători de fotbal la naționala de tineret sub 21 de ani, însă doar unul dintre cei trei e titular la echipa de club. Este vorba de Florin Ilie, fundaș central al grupării Poli Timișoara. Chiar dacă Gicu Grozav și Dinu Moldovan evoluează mai puțin, aceștia au fost luați la naționala lui  Emil Săndoi.

Gicu Grozav nu evoluează prea mult la Universitatea Cluj, în vreme ce Dinu Moldovan e rezervă la Espanyol. Chiar și așa, Săndoi i-a convocat la naționala sub 21 de ani. La ultimele evoluții, portarul naționalei sub 21 de ani, Dinu Moldovan, nu a avut cele mai sigure intervenții, iar acest lucru nu a surprins pe nimeni, întrucât acesta nu a bifat prea multe jocuri la Espanyol Barcelona.

Cei trei albaiulieni se vor duela joi la Nantes, la ora 21.45, cu reprezentativa similară a Franței, meciul contând pentru preliminariile Campionatului European din 2013.  Deși era un obișnuit al selecțiilor la naționala lui Săndoi, Stanciu a fost dat uitării, de selecționer, iar acest lucru poate fi cauzat de transferul acestuia la FC Vaslui, unde mijlocașul albaiulian nu are încă drept de joc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax