Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Direcția Silvică Alba are un nou şef: Ioan Pașca, fost director tehnic al instituției și membru PSD din 1991, a fost instalat în funcție

Publicat

În urma căderii Guvernului, schimbările în conducerea instituțiilor deconcentrate din Alba continuă. După ce pe 1 iunie conducerea Inspectoratului Școlar Județean a fost preluată de Dorin Sandea, în această săptămână încă un director de instituție din județul Alba a părăsit fotoliul de șef. Este vorba despre directorul Direcției Silvice Alba, Mihai Morar, care a fost înlocuit cu Ioan Pașca, ocupantul funcției de director tehnic al Direcției Silvice Alba din anul 2009 și membru PSD din anul 1991. Numirea în funcție a avut loc marți și s-a făcut prin ordinul directorului Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Adam Crăciunescu.

La începutul „mandatului” său de director general al Direcției Silvice Alba, Ioan Pașca este pregătit să se pună pe treabă: „Lucrurile nu au mers rău nici înainte, însă avem proiecte noi, de modernizare, de transformare și gospodărire durabilă a pădurilor, de monitorizare, să nu se taie irațional, să nu existe goluri. De asemenea, ne propunem să valorificăm cât mai mult ciupercile, fructele și masa lemnoasă din pădurile din județ”.

Fostul director al Direcției Silvice Alba, Mihai Morar, a fost instalat în funcția de director al Ocolului Silvic Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax