Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Direcția de Sănătate Publică Alba: În 2013, numărul amenzilor va crește. Va fi întocmită o hartă a surselor de apă potabilă din judeţ

Publicat

Direcția de Sănătate Publică Alba a făcut publice datele privind activitatea de control în domeniile de interes major, precum alimentație, turism, unități de învățământ și unități sanitare. Față de 2011, numărul controalelor a crescut de la 2.130 la 2.251. La fel, și numărul avertismentelor a fost mai mare, faţă de 587 anul trecut, a ajuns la 610, în 2012. Valoarea amenzilor a fost însă mai mică. Dacă în 2011, DSP Alba a emis amenzi în valoare de 34.500 de lei, în 2012 valoarea acestora a fost de 23.200 de lei.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Alba, Horea Timiș a declarat că, în anul care tocmai s-a încheiat, au fost făcute mai multe informări pentru agenții care furnizează servicii medicale, alimentare sau de turism în Alba, iar în acest an cei care nu se vor conforma cerințelor vor fi sancționați cu amenzi.

De asemenea, reprezentantul DSP Alba a precizat că anul acesta va fi întocmită o hartă a surselor de apă potabilă din judeţ.

Citeşte mai multe detalii pe Sănătate.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax