Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Directoarea Şcolii „Avram Iancu” din Alba Iulia, Elena Ignat, numită consilier personal al ministrului Apelor şi Pădurilor

Publicat

Directoarea Şcolii Generale „Avram Iancu” din Alba Iulia, Elena Ignat, preşedinta Organizaţiei de Femei din PNL Alba urmează să ocupe funcţia de consilier personal al ministrului Apelor şi Pădurilor, Lucia Varga. Se va ocupa de popularizarea unor proiecte de mediu în rândul elevilor, dar şi al organizaţiilor non-guvernamentale şi autorităţilor publice.

„Eu am fost chemată ieri la minister, cu toate documentele la mine, iar decizia de numire o voi primi zilele următoare. Eu am fost propusă de doamna ministru pentru această funcţie, deoarece sunt preşedinta Organizaţiei de Femei şi am făcut parte din BPN, iar în cadrul activităţii mele am lucrat destul de mult cu doamna ministru, colaborarea noastră fiind foarte bună. Acesta a fost motivul pentru care am fost propusă pentru această funcţie.

Mă voi ocupa de partea de educaţie, de conştientizare, promovare şi proiecte de mediu. Voi întreprinde campanii de promovare a tuturor proiectelor, pe toate cele trei axe – ape, păduri, piscicultură – pentru ca publicul larg să conştientizeze cât mai bine importanţa acestora şi bineînţeles vom întreprinde şi proiecte educaţionale în rândul elevilor din şcoli”, a declarat Elena Ignat, pentru Alba24.

Elena Ignat (52 de ani) este profesoară de biologie şi a fost inspector şcolar adjunct, în perioada 2005-2009, are masterat în management educaţional şi este absolventă a Facultăţii de Biologie din cadrul UBB Cluj-Napoca.

În plan politic, a fost unul dintre candidaţii propuşi de PNL pentru funcţia de deputat pe Colegiul Sebeş-Blaj, însă locul la alegerile parlamentare a fost ulterior ocupat de PSD-istul Ovidiu Jidveian.

Având în vedere că noua funcţie presupune activitate la Bucureşti, Elena Ignat va părăsi postul de director al Şcolii „Avram Iancu” din Alba Iulia, urmând să se relocheze în capitală. În locul acesteia, la conducerea instituţiei de învăţământ a fost propusă Dana Slevaş, profesoară de limba română.

Numirea în funcţia de consilier personal al ministrului Apelor şi Pădurilor a Elenei Ignat deschide seria posibilelor ocupări de posturi de secretari de stat, directori de companii naţionale ori de instituţii deconcentrate de către membri USL din Alba. După câştigarea alegerilor locale din iunie anul trecut, PSD şi PNL nu a trecut imediat la înlocuirea în bloc a conducerilor structurilor administrative la nivel judeţean, însă, odată cu rezultatul obţinut la parlamentare şi formarea noului Guvern, calea este deschisă pentru accederea în funcţii de către membrii partidelor din coaliţie.

Potrivit ziarului Adevărul, la nivel naţional, miza negocierilor dintre PNL şi PSD se traduce astfel: în jur de 60 de secretari de stat, 110 preşedinţi de agenţii, 42 de prefecţi, 160 de şefi în companii naţionale, peste 1.200 de directori în instituţii deconcentrate la nivel judeţean.

Astfel, liberalilor care provin din Alba – cum este cazul lui Mihai Nicuşor, administrator special UM Cugir, director Romarm, al lui Tiberiu Bărbuleţiu – secretar general în Ministerul Transporturilor ori al lui Ştefan Cosmeanu, consilier personal în domeniul Energie al ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri -, dar şi social-democraţilor le vine rândul să ocupe funcţii importante în aparatul administrativ central şi local.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. ela61

    marți, 08.01.2013 at 21:59

    Felicitari DOAMNA IGNAT! FELICITARI! FELICITARI!

  2. Albaiulian.

    marți, 08.01.2013 at 22:37

    Sincer , o admir si o respect pe aceasta doamna , dar locul domniei sale nu e acolo , sigur e trimisa de politica , e un dascal si eu cred ca ar trebuii sa fie un inginer silvic , cel putin , de unde sa mearga lucrurile bine in Romania ??? , cu dascali in silvicultura si contabili la … sanatate !

  3. iosea

    marți, 08.01.2013 at 22:45

    Felicitari! Doamna Elena Ignat a facut figura buna pana acum in Alba. Speram sa ramana cel putin tot asa! Doamne ajuta!

  4. Lulu

    miercuri, 09.01.2013 at 13:09

    Sa fim seriosi, ce stie d-na profesor referitor la ape si paduri? Chiar reusim sa ne batem joc de „profesionisti” si sa-i punem exact in posturile care „li se potrivesc”.Oare nu sunt altii?Oare chiar atit de josnici suntem ?Sa le fie rusine USL-istilor, chiar daca fac si eu parte dintre ei, ca nu au gasit alti specialisti pentru acest minister. Su probabil, ca trebuia remunerata cumva si d-na profesor…nu?

  5. Mihai

    miercuri, 09.01.2013 at 18:01

    Lulu tata, ce-ti sare asa puternic tzandara de grija doamnei si-a codrului? Daca ai citi cu grija articolul si nu te-ai opri nevrozat doar la numele persoanei si demnitatea ce-o ocupa, ai vedea ca aceasta, profesor de biologie fiind, se va ocupa de partea de EDUCATIE a mediului, de constientizarea problemelor din domeniu de catre populatie. Nu regleaza nici cursuri de rau nici nu creeaza noi ecosisteme prin tara. Legat de remunerat, nu cred ca doamna are nevoie de un salariu de consilier, sa fim seriosi. Am fost coleg cu ea la scoala, o cunosc foarte bine si nu e cazut. Comentariile tale scrise de dragul improscarii cu noroi a unui om valoros si competent sunt mai mult decat jenante si neavenite. Ele denota desigur o invidie penibila ce ma indoiesc ca te ajuta personal in viata.

  6. Lulu

    joi, 10.01.2013 at 07:42

    Dragul meu Mihai,
    Nu am contestat capacitatea manageriala a doamnei profesor, din contra, dar nici un cadru profesoral ajuns in ministere diferite de specialitatea sa, nu a facut ceva, din contra, nu a facut absolut nimic. Nu ma intereseaza salariul doamne, nici cit e negru sub unghie, stiu foarte multe si nu are rost sa detaliez aici, dar sa fim seriosi….nici un consilier nu a facut absolut nimic. Vrei exemple?D-na Andronescu, „mama cadrelor didactice” ce a facut la A.N.O.F? Nimic! A ba da, si-a angajat apropiatii…corect!
    Si inca ceva, la noi in tara, mentalitatea oamenilor trebuie prelucrata inainte, si pe urma, discutam de educatie de mediu. Atita timp cit nu poti sa arunci un muc de tigara intr-un tomberon, ce mai vrei?
    Scuza-ma, dar cred ca, era mult mai indicata la ministerul educatiei, unde, putea sa dea dovada de calitatile si inteligenta pe care le are.
    O zi buna!

  7. Mihai

    joi, 10.01.2013 at 12:11

    Prietene, eu atitudinea tip Gica Contra o cunosc. Totul e rau, binele nu exista, toti sunt prosti si oricum stii tu sigur ce va realiza sau nu fiecare. Legat de Dna Andronescu vad ca stii cat a facut si pe cine a angajat, de unde, e inca un mister caci n-a auzit nimeni in judet despre asa ceva. In concluzie trebuie discutat la guvern sa se dea un post de secretar de stat pentru schimbare de mentalitati, iar apoi, peste cativa ani, cand stabilesti tu, ca doar cine altcineva ar avea caderea, sa se poata vorbi si de educatie de mediu. Lulu, descreteste-ti fruntea, insenineaza-te, important e ca stii tu multe, n-are rost sa detaliezi aici. Sa fi sanatos!

  8. lulu

    joi, 10.01.2013 at 13:55

    Am fost si sunt intre ei. Nu inteleg si nu o sa inteleg niciodata cum poate un om sa accepte orice compromis, doar pentr a ocupa o functie. Atita tot. Nu sunt nici gica contra nici hopa mitica. Spun doar cum ar finormal sa fie si cum este intr-o tara civilizata. Si sa sti, daca s-ar schimba mentalitatea oamenilor, tara asta, ar avea de cistigat mult, mult mai mult. Nu trebuie sa stabilesc eu nimic, ca oricum, suntem balcanici, si acesta ne este felul de a fi, dar daca tu esti ma jmecheras…sau mai doxa in toate…nu mai am ce sa comentez!
    Referitor la ceea ce a „realizat” d-na Andronescu, de chiar nu are rost sa iti prezint aici, iar daca nu sti, sau nu ai aflat….imi pare rau.Documenteaza-te!
    O zi buna si…sustinere pe toate planurile sa ai!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax