Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Director nou la Căminul de Vârstnici din Alba Iulia, anunțat de primarul Gabriel Pleșa. Ana Maria Bleanț este angajată a primăriei

Publicat

Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia are un nou director. Este vorba despre Ana Maria Bleanț, care, potrivit unui anunț al primarului Gabriel Pleșa, a câștigat concursul pentru acest post. 

”Astăzi am avut o întâlnire de lucru cu doamna Ana Maria Bleanț, care va ocupa, în urma câștigării concursului, postul de Director al Căminului pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia și cu doamna Adina Gădălean, fostul director interimar.

Doamna Ana Maria Bleanț vine cu o experiență vastă, de aproximativ 20 de ani, în domeniul asistenței sociale, dobândită în cadrul Direcției de Asistență Socială Alba Iulia, care sunt sigur că o va ajuta la o bună coordonare și conducere a Căminului pentru Persoane Vârstnice din municipiu” a scris pe contul său de Facebook, Gabriel Pleșa.

Ana Maria Bleanț este angajată a primăriei din Alba Iulia și este șefa Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii „Sfânta Maria”, potrivit siteului instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ghe

    joi, 11.08.2022 at 14:14

    Același scenariu de 30 ani..Un singur partid..eternul P.C.R…Un primar”Michiduță..trăiesc niște ani plini de infecție umană,venită pe drumul luminos al comunismului..Pe voi vă interesează doar bani..Oameni fără onoare,etc..Jos comunismul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax