Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Director nou la Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir: Lilica Vanţ, la conducerea unităţii de învăţământ

Publicat

Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir va avea un nou director, începând cu anul şcolar 2012-2013. Profesorul de fizică Miron Bur, director încă în funcţie, va fi înlocuit cu Lilica Vanţ, care predă engleză, fost director adjunct al liceului, înainte de 2006.

Miron Bur a ocupat funcţia de conducere a Colegiului Naţional „David Prodan” Cugir din anul 2006, iar, de la începutul anului viitor, va ieşi la pensie.

În locul său, potrivit unei decizii a Consiliului de Administraţie a Inspectoratului Şcolar Alba, va fi numită director profesoara de engleză Lilica Vanţ, care predă în cadrul unităţii de învăţământ, membru în Consiliul de Administraţie al Colegiului.

În vârstă de 49 ani, Lilica Vanţ are o experienţă profesională de 15 ani. A mai ocupat funcţia de directoare adjunctă a acestui liceu, în perioada 2001-2006.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax