Connect with us
Publicitate

ABRUD

Directorul adjunct al Cupru Min Abrud, Dorel Tomuș, declarat în stare de incompatibilitate. Motivele

Publicat

Directorul general adjunct al companiei miniere de stat Cupru Min SA Abrud, Dorel Tomuş, a fost declarat în stare de incompatibilitate de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

Raportul de evaluare a fost emis în 28 martie 2022, dar nu a fost făcut public de către instituţie aşa cum procedează în toate cazurile similare.

Cazul a devenit public odată ce directorul de la Cupru Min a contestat raportul ANI la Curtea de Apel Alba Iulia, potrivit Adevărul.ro.

ANI consideră că Dorel Tomuş s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2018-2019, când a deţinut simultan funcţiiile de consilier judeţean şi director general al Cupru Min SA Abrud.

Tomuş a fost ales pe lista de consilieri judeţeni a PSD în 2016 şi a părăsit Consiliul Judeţean în martie 2019. Şi-a motivat demisia prin faptul că era prins în proiectul de dezvoltare a companiei Cupru Min, iar timpul nu îi permitea să fie prezent la toate şedinţele.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 13.05.2022 at 16:39

    Măgăriile PSD-iste se află la tot pasul în ţara asta. Şi mai vin şi la putere. Pierzanie scrie pe fruntea ţării, cu nenorociţii ăştia la conducere !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax