Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, s-a întâlnit cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Despre ce au discutat

Publicat

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a avut o întâlnire cu Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, la București. 

Sinea a precizat că i-a făcut o invitație ministrului Rafila de a face o vizită de lucru la Alba Iulia, invitație pe care ministrul a acceptat-o. 

”Am avut, în cursul acestei dimineți, o întâlnire cu Ministrul Sănătății, profesorul Alexandru Rafila, în contextul unei analize a unităților de sănătate publică de la nivelul județului.

A fost o discuție deschisă și constructivă, în care am trecut în revistă atât situația sistemului de sănătate publică, dar mai ales nevoile din sistem, precum și proiectele și investițiile care sunt în curs ori urmează să fie făcute în județul Alba.

Mă bucur să pot spune că am găsit nu doar înțelegere, dar și susținere din partea domnului profesor Rafila, iar sistemul de sănătate publică din Alba va beneficia de tot suportul Ministerului Sănătății.

Am convenit să păstrăm o comunicare instituțională deschisă, astfel încât să putem răspunde cât mai eficient nevoilor pe care le au unitățile de sănătate publică din Alba.

Totodată, îi mulțumesc domnului ministru și pentru faptul că a acceptat invitația mea și urmează să efectueze, în perioada următoare, o vizită în Alba Iulia”, a scris directorul DSP Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    luni, 16.10.2023 at 12:05

    Ce să mai poţi discuta cu Rafila, care s-a dovedit a fi pe lângă majoritatea subiectelor din sănătate. El cu reprezentarea pe la diferite conferinţe externe, că pe acasă e jale. Ca toţi PSD-iştii cu funcţii.

  2. gelu stoian

    luni, 16.10.2023 at 18:27

    Suta la suta ai perfecta DREPTATE Dle PILU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. jon

    miercuri, 18.10.2023 at 09:24

    ala din dreapta parca impunge !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax