Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, s-a vaccinat cu doza a treia: ”O facem pentru noi, pentru rudele și prietenii noștri”

Publicat

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, s-a vaccinat vineri cu doza a treia. Acesta a anunțat acest lucru pe contul său de Facebook, unde a postat și un îndemn pentru locuitorii județului. 

”M-am vaccinat astăzi cu a 3-a doză și îi îndemn pe toți cei care pot să se vaccineze să o facă. Nu există variantă mai sigură pentru a trece cu bine de pandemie decât vaccinul.

Știu că fiecare om are dreptul de a decide în ceea ce-l privește, însă această decizie trebuie să fie una rațională.

Cred cu tărie că trebuie să ne bazăm pe experiența și expertiza specialiștilor, a comunității științifice mondiale, care ne recomandă vaccinarea.

Avem șansa de a fi pe picior de egalitate cu țările civilizate ale Europei, unde rata de vaccinare a depășit 70 sau chiar 80 de procente din populație.

Avem, pentru că facem parte din UE, suficiente doze de vaccin, puse la dispoziție în mod gratuit oricui dorește să se vaccineze.

E șansa noastră să fim în rândul țărilor civilizate, dând dovadă de responsabilitate și alegând să ne vaccinăm.

O facem pentru noi, pentru rudele și prietenii noștri.

Toate datele științifice și statistice ne arată că vaccinul funcționează. Cei vaccinați, care contractează totuși o tulpină nouă a virusului, sunt expuși unor simptome mult mai ușoare iar riscul de a ajunge la internare ori în secțiile de terapie intensivă este mult mai mic.

Cu cât numărul celor vaccinați crește, cu atât presiunea pe sistemul sanitar este mai mică, iar nevoia impunerii unor noi restricții scade.

Vaccinul este singura soluție pentru o viață cât mai normală cu putință. O avem, ne este la îndemână și este gratuită”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. m

    vineri, 01.10.2021 at 12:09

    O facem pentru că dacă nu vine Arafat și ne schimba! S-a văzut destul de clar cu instituirea carantinei! Proaspătul vaccinați cu a treia doza a zis nu, după i vizită fulger a lui Arafat s-a răzgândit subit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate