Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Directorul Electrica Serv Alba: Pentru conectarea la reţea, locuitorii de pe străzile Albac şi Gârda din Miceşti vor plăti doar branşamentul local, aproximativ 2.000 de lei

Publicat

stalp electrica curent

Reţelele electrice şi firidele de distribuţie de pe străzile Albac şi Gârda, din cartierul Miceşti au intrat în proprietatea Electrica. Locuitorii din această zonă au evitat racordarea la reţea pentru că ajungeau să plătească sume foarte mari către furnizorul de energie. Directorul Electrica Serv Alba, Gabriel Pleşa, a anunţat că s-a găsit o soluţie mai eficientă pentru persoanele cu domiciliul pe cele două străzi, care acum plătesc doar branşamentul. Până acum, aceştia trebuiau să achite şi contravaloarea cablurilor pe distanţa între transformator şi stâlp.

În urma unor investiţii făcute de către Primăria Alba Iulia la reţelele electrice de pe străzile Albac şi Gârda din Miceşti, societatea de distribuţie Electrica va suporta o serie de cheltuieli, care până acum îl costau pe beneficiar şi 10.000 de lei. Astfel că locuitorii acestor străzi care nu sunt racordaţi la curent vor cheltui de acum doar suma pentru branşamentul la reţea, de aproximativ 2.000 de lei.

„Fiecare persoană din această zonă care se branşează va avea de suportat strict costul branşamentului electric, adică o lucrare până în 2.000 de lei. Sperăm ca în acest an să se rezolve mare parte din problemele celor care, din lipsă de bani, nu ştiau cum să găsească o soluţie ca să nu li se taie curentul electric”, a spus directorul Electrica Serv Alba, Gabriel Pleşa.

În Alba Iulia sunt multe străzi în care au fost extinse reţelele electrice, în special cele noi, după anii 90.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax