Connect with us
Publicitate

ABRUD

Directorul general al Cupru Min Abrud, Nicolae Turdean, a DEMISIONAT. Vezi motivele și posibilii înlocuitori

Publicat

Directorul general al Cupru Min SA Abrud, Nicolae Turdean, și-a dat demisia din funcție. Acesta a depus o înștiințare că de la 1 februarie intenționează să părăsească compania, pentru un post la o multinațională. În realitate, se pare că directorul firmei de stat are probleme familiale. În plus, are și vârsta de pensionare însă din cauza contractului de mandat, nu ar putea ieși la pensie de la Cupru Min.

Surse apropiate companiei spun că în locul lui Turdean au fost vehiculate patru nume: Dorel Tomuș, în prezent director general adjunct, Gheorghe Chindriș, membru al Consiliului de Administrație și împuternicit ca director tehnic de investiții și Radu Claudiu Roșca, alt membru al Consiliului de Administrație. Un al patrulea nume amintit în acest context este cel al directorului comercial Valentin Mudura.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax