Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Directorul general al Direcţiei Generale Anticorupţie, Cătălin Ioniță, lăsat fără acces la informații clasificate

Publicat

chestor

Ministerul Afacerilor Interne a transmis că directorul general al Direcţiei Generale Anticorupţie, Cătălin Ioniță, a fost eliberat din funcţie, pentru că ORNISS nu i-a prelungit avizul de acces la informații clasificate.

Comunicatul MAI:

”Directorul general al Direcţiei Generale Anticorupţie a fost eliberat din funcţie, întrucât nu mai deţine autorizaţia de acces la informaţii clasificate din partea Oficiului Registrul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, necesară exercitării funcţiei.
În prezent, ofiţerul este pus la dispoziţia Ministerului Afacerilor Interne în vederea stabilirii altor atribuţii profesionale.

Conducerea Direcţiei Generale Anticorupţie este asigurată, conform atribuţiilor din fişa postului, de către adjuncţii acestei structuri”.

Avizul ORNISS dă posesorului acces la informații clasificate, este obligatoriu pentru conducătorii structurilor din Ministerul de Interne. Direcția Generală Anticorupție are ca scop documentarea infracțiunilor de corupție din Ministerul de Interne.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax