Connect with us
Publicitate

CUGIR

Directorul general al Uzinei Mecanice din Cugir, găsit în incompatibilitate de ANI

Publicat

um cugir

Marin Morariu, directorul general al  Uzinei Mecanice Cugir, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate.

Potrivit ANI, acesta ar fi încălcat legislația prin faptul că a fost și consilier local, dar și director în cadrul companiei de stat în același timp. 

Morariu a fost numit director la UM Cugir din data de 17 ianuarie 2020, cu un mandat de patru luni, când l-a înlocuit pe fostul manager, Cristian Simu. Reprezentanţii ANI se referă, cel mai probabil, la funcţia pe care acesta a îndeplinit-o anterior acestei numiri.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul instituției, Morariu, ”în perioada 15 septembrie 2017 – 17 ianuarie 2020 a deținut și exercitat simultan funcția de consilier local și pe cea de director general în cadrul unei societăți comerciale de interes național, având ca acționar Statul Român reprezentat prin Ministerul Economiei și Comerțului”.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax