Connect with us
Publicitate

POLITICA

Dîrzu, depre primarul din Mihalţ: „Dacă face gestul de a candida pentru PDL, îl consider compromis”

Publicat

Organizaţia PSD din localitatea Mihalţ va decide în următoarea perioadă dacă îl va exclude pe primarul Flavius Breaz din partid, având în vedere că PDL Alba s-a grăbit să-i facă lansarea ca viitor candidat democrat-liberal pentru alegerile locale din 2012, înainte ca social democraţii să ia act de această „teleportare”, din gura primarului.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, spune că decizia aparţine exclusiv organizaţiei locale, pentru că ea cunoaşte cel mai bine problemele de acolo. „Decizia de excludere aparţine organizaţiei locale. Nu vreau să fie o chestie impusă, vreau sa las organizaţia, aşa cum am lăsat-o pe cea din Cugir şi aşa cum am lăsat toate organizaţiile, decizia este a lor, pentru că ei ştiu cel mai bine ce este acolo, ei ştiu cel mai bine care sunt soluţiile pentru a recâştiga primăria. Nu am emoţii, este o localitate importantă pentru noi, avem o echipă extraordinară, nu am nicio emoţie pentru că vom recâştiga alegerile în 2012, la Mihalţ”, a declarat Ioan Dîrzu.

Despre primarul Breaz, Dîrzu mai spune că: „Dacă face gestul de a candida pentru PDL, îl consider compromis. Să ştiţi că la ţară se reglează treburile. Dacă ai minţit odată nu mai poţi să creşti în ochii populaţiei sub nicio formă. Este o amagire”.

Preşedintele PSD Alba crede că primarul social-democrat a fost cooptat de PDL prin promisiuni deşarte de susţinere administrativă, însă consideră că un primar gospodar, care vrea să facă investiţii nu trebuie să îşi schimbe culoarea politică pentru a-şi atinge obiectivul.
Acesta a dat două exemple de primari social-democraţi, din Ciugud şi Stremţ, care fac investiţii în comunele pe care le coordonează „datorită profesionalismului de care dau dovadă şi nu trebuie să se căciulească sau să pupe mâna preşedintelui Consiliului Judeţean”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. ion

    sâmbătă, 23.04.2011 at 14:02

    Bravo PSD, va ganditi sa il excludeti pe ala cand el deja e la PDL? am citit un editorial mai devreme pe site, cata dreptate avea… va treziti tot timpul dupa dupa doua saptamani…

  2. logan.

    duminică, 27.05.2012 at 23:12

    va cistiga .flora nicolae.

  3. logan.

    duminică, 27.05.2012 at 23:14

    la mihalt. batalia i cistigata cu cinste.

  4. logan.

    duminică, 27.05.2012 at 23:15

    nepotul spune ce vorbeste lumea. nepotul clip.

  5. logan.

    duminică, 27.05.2012 at 23:16

    cel mai tare ….nicu florea .PRIMAR. clar.

  6. logan.

    duminică, 27.05.2012 at 23:20

    cel din cistei a pierdut ..de multa vreme. ,..sanse mici de cistig…pe cum zice poporul ……

  7. logan.

    duminică, 27.05.2012 at 23:21

    nicu florea i . deja pe tron..

  8. logan.

    duminică, 27.05.2012 at 23:22

    asta i ,.clar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax