Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Discordie între PSD și ALDE în Alba, după vizita Ministrului Răzvan Cuc. Ioan Lazăr: ”Nu am fost invitat la întâlnire”

Publicat

Relația la nivel județean dintre ALDE și PSD, a intrat în faza unui război al declarațiilor deschise. Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a renunțat la menajamente față de colegii de guvernare și l-a numit pe liderul organizației județene a PSD, Ioan Dîrzu, ”cățeluș”.

Motivul, sau mai bine zis prilejul a constat în prezența la Alba Iulia a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care a venit joi pentru a vizita șantierele Autostrăzii Sebeș-Turda.

Cuc s-a afișat alături de Dîrzu pe șantiere și apoi a susținut, alături de acesta și de prefectul Dănuț Hălălai, o conferință de presă. Liderul ALDE nu a fost însă invitat. Ioan Lazăr l-a numit pe Dîrzu ”cățeluș” și a făcut apel la meseria acestuia de medic veterinar, care nu s-ar pricepe ”să dea indicații” la construcția autostrăzii.

Legat de conferința de la Alba Iulia a ministrului Cuc, Ioan Lazăr a declarat: ” Nu pot să vă spun foarte multe, pentru că nu am participat la conferința de presă, nici la vizita domnului Cuc, nici nu am fost invitat. Vă spun că nu îmi plac, vizitele astea, mă rog este dreptul și este necesar ca un ministru cum este domnul Cuc să vină să vadă stadiul lucrărilor al autostării Sebeș-Turda.

Dar vă spun sincer, nu înțeleg ce căutau cățelușii după el, unul din cățeluși este domnul deputat Dîrzu, care nu ratează nici o tăiere de panglică, nici o scenă, nimic. Cred că se hrănește cu asta, este o meteahnă a vechii orânduieli (să zic așa), dinainte de 89, îi place așa să fie prezent la tăieri de panglici, să fie prezent pe scenă să dea din mâini, să dea indicații. 

Vă dați seama ce indicații poate să dea domnul doctor veterinar, Dîrzu, la construcția autostrăzii Sebeș Turda. Apropo, dacă domnului îi place să participe la dezveliri, la tăieri de panglici, la astfel de activități, să aibă grijă că se deschide un McDonald`s, să nu cumva să rateze tăierea panglicii.” a declarat Ioan Lazăr într-o conferință de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax