Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Discounterul german Lidl, care are cinci magazine în judeţul Alba, a anunțat noi măriri de salarii. Cât câștigă un angajat al companiei

Publicat

magazin Lidl Alba IuliaDiscounterul german Lidl, care are în România circa 4.000 de salariaţi, a majorat de la 1 octombrie sa­lariul minim în com­panie. Astfel, un angajat cu normă în­trea­gă, fie că lucrează în ma­ga­zine sau în de­pozit, câş­tigă cel puţin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net), su­mă ce inclu­de şi bo­nu­rile de masă.

În județul Alba, discounterul german are deschise cinci magazine, la Alba Iulia, Sebeș, Cugir, Blaj și Aiud.

Salariul minim brut în ca­drul companiei era, în primăvara acestui an, de 1.697 de lei, su­mă ce cu­prinde şi bonurile de masă.

În România, salariul minim pe economie este 1.250 de lei brut, iar cel mediu depă­şeşte 2.800 de lei brut.

„Intenţionăm să dezvoltăm pa­che­tele salariale şi de beneficii în con­ti­nuare, acestea reprezentând o prio­ri­tate pe termen lung pentru noi. În con­se­cinţă, vom continua să investim în dez­voltarea personală şi profe­sio­nală a colegilor noştri (…)”, a declarat pre­şe­din­tele con­siliului de con­ducere al Lidl România, Frank Wagner, citat de zf.ro.

Oficialii companiei spun că un lucrător comer­cial sau un lu­cră­tor din de­pozitele Lidl poate ajun­ge la un salariu de 2.999 de lei brut, cu ti­chete de masă incluse.

Salariul net depă­şeşte ast­fel 2.100 de lei. Lidl are un sistem de sa­larizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie sala­riul creşte automat în fiecare an.

sursa: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax