Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Discuţii după alegeri: PNL şi PSD au stabilit pe cine propun pentru funcţiile din eşalonul doi la Primăria Alba Iulia şi CJ Alba

Publicat

Invitat la „Testul de sinceritate” la Alba24.ro, preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu a dezvăluit, în contextul negocierilor post-alegeri locale, pentru obţinerea unor funcţii în administraţia locală, numele unor reprezentanţi pe care liberalii doresc să-i avanseze în poziţii de eşalon doi. De asemenea, a făcut precizări privind formaţiunile cu care vor fi purtate discuţii pentru majoritatea în forurile locale şi judeţean. Acestea sunt propuneri PNL, având în vedere că negocierile continuă şi PSD are nominalizări separat.

Liberalii nu exclud discuţii cu PDL, însă Atanasiu susţine că este puţin probabil o asemenea înţelegere, dat fiind faptul că ar fi o majoritate mult prea zdrobitoare în Consiliul Local Alba Iulia şi Consiliul Judeţean, rămânând o minoritate insignfiantă, reprezentantă de PP-DD. Pe de altă parte, pot fi purtate discuții și cu oameni din partide, nu neapărat cu formaţiunile politice.

La Consiliul Judeţean, vor fi sprijiniţi Dumitru Fulea şi Florin Roman pentru fotoliile de vicepreşedinţi. Dumitru Fulea este vicepreşedinte PNL Alba, inspector DSVSA şi fost consilier al prefectului, în 2006. Florin Roman, vicepreşedinte PNL Alba, este un politician activ în comunitate, cunoscut pentru mai multe proiecte propuse la nivel local, printre care „Alba Iulia 2020 Capitală Culturală Europeană”, „Primul ghiozdan” sau construirea unei săli polivalente în Alba Iulia.

PSD Alba propune pentru funcţiile de vicepreşedinte pe Ioan Florea (vicepreşedinte PSD Alba) şi Mihaela Mih Dehelean (consilier superior la Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor Alba).

În ceea ce priveşte Primăria Alba Iulia, PNL îi propune ca secunzi la conducerea administraţiei pe Călin Potor (candidatul USL pentru funcţia de primar) şi Simone Albani (patron al mai multor firme în domeniul producţiei de mobilier). Din partea PSD, propunerea pentru ocuparea funcţiei de viceprimar este Bogdan Medrea (vicepreşedinte PSD Alba Iulia, director economic „Vimed Grup”).

Reamintim că, în forurile judeţean şi local, locurile de consilieri au fost câştigate de PDL şi USL la diferenţe de câte un  mandat (15 – PDL şi 14 USL la CJ şi 10 PDL, 9 USL la CL Alba Iulia).

Urmăriţi emisiunea „Testul de sinceritate” cu Teodor Atanasiu, ce va fi difuzată săptămâna viitoare, pentru a afla alte aspecte din negocierile la nivel local în ceea ce priveşte aşezarea pe harta deciziilor administrative.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Almos

    luni, 25.06.2012 at 00:33

    Au aceasi intelegere ca la BLANDIANA, unde USL nu a functionat.PNL a votat impotriva PSD-ului.La plecare Subprefectul PSD era tot spume.E doar inceputul

  2. florin

    luni, 25.06.2012 at 07:10

    DEMISIA domnule Atanasiu !!! Dumitru Fulea si Florin Roman ? Cine sunt astia ? Niste nulitati

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax