Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Discuții fără perdea despre consumul de droguri, la Alba Iulia: O fostă consumatoare de heroină vine să își spună povestea

Publicat

Una dintre cele mai cunoscute femei din România care vorbește deschis despre consumul de droguri vine la Alba Iulia, pentru a-și spune povestea. 

Este vorba despre Georgiana Drăgan Moldoveanu fostă consumatoare de heroină.

În prezent are o familie și conduce centrul de fete al Teen Challenge Romania. Este vorba despre un centru în care voluntarele le ajută pe consumatoarele de droguri să scape de dependență.

A ajuns dependentă de droguri, timp de opt ani. A început să consume heroină de la vârsta de 19 ani, până când a ajuns într-o situație critică de sănătate.

Au trecut 14 ani de când a scăpat din lumea drogurilor.

Între timp și-a schimbat viața și a ajuns coordonatoarea centrului care ajută tinerii să renunțe la consumul de droguri. De asemenea merge prin orașele din România și face prevenție reală despre ceea ce înseamnă consumul de droguri.

„Îmi aduc aminte o zi de Crăciun în care eram prin Ferentari, cu fratele meu, doar cu bani de o bilă, rupți de frig și de răuri. În jurul nostru, oamenii petreceau fericiți.

A fost una dintre cele mai dureroase zile de Crăciun din viața mea, cu zăpadă mare, un frig de înlemneai și noi care alergam disperați să ne luăm o bilă ca să ne treacă răul”, este una dintre trăirile femeii.

Georgiana Drăgan va fi prezentă la Alba Iulia, în data de 1 noiembrie, de la ora 19.00, la sala Magic de la Mercur Events, strada Gheorghe Șincai numărul 7.

Intrarea este liberă.

sursă foto: captură ecran, TVR 1.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax