Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Dispecera de la Ambulanța Cluj, care a umilit părinții unei fetițe, și-a dat demisia. Mai avea câțiva ani până la pensie

Publicat

Dispecera de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj, care a umilit părinții unei fetițe, a ajuns miercuri în fața comisiei de disciplină convocată pentru cercetarea comportamentului său. Joi, directorul Ambulanței Cluj a precizat că angajata a demisionat. 

Directorul SAJ Cluj, Horia Simu, a declarat pentru Cluj24.ro că femeia a fost mutată de la serviciul unde răspundea la telefon pe un alt post. „Cercetarea comisiei va dura câteva zile, probabil luni vom avea o concluzie. Sancțiunea pentru angajata SAJ poate merge până la desfacerea contractului de muncă”, a spus Simu.

Mai apoi, dispecerul a demisionat. Directorul Ambulanţei Cluj, Horia Simu, a confirmat pentru „Adevărul” că dispecerul a demisionat: „E adevărat, din motive pesonale a demisionat. Anchetele nu mai au obiect.” Mangerul instituţiei a susţinut că angajata mai avea câţiva ani până la pensie. Dispecerul era cercetat în două anchete: una internă, demarată la nivelul Ambulanţei Cluj, şi alta – în cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU). Şefii ambelor instituţii, Horia Simu respectiv Raed Arafat au susţinut că angajata a greşit.

Cazul a avut loc pe 25 noiembrie. Părinţii unei fetiţe bolnave au făcut publică o discuţie pe care au avut-o cu un dispecer de la SAJ Cluj prin serviciul telefonic de urgenţă 112. Fetiţa lor de un an şi nouă luni urina cu sânge, iar operatorul SAJ i-a certat pe părinţi, spunându-le că respectivul caz nu este o urgenţă.

sursa: cluj24.ro, adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax