Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Disponibilizări la DSP Alba: Patru asistenți vor afla LUNI dacă sunt pe „lista neagră”. Vezi propunerile directorului Horia Timiș

Publicat

Valul disponibilizărilor anunțate la majoritatea instituțiilor în această perioadă se apropie vertiginos și de Direcția de Sănătate Publică Alba. Patru dintre cei opt asistenți medicali de la punctele de lucru din județ vor pleca, în urma unei evaluări pe criteriile Ordonanței 77. Decizia finală va fi luată luni, 19 august, într-o ședință ce va avea loc la sediul DSP Alba.

Directorul DSP Alba, Horia Timiș, a precizat că persoanele care vor fi disponibilizate lucrează în prezent ca asistenți generaliști, respectiv asistenți igienă, la punctele de lucru ale DSP din județ, Câmpeni, Aiud și Blaj. Cu toate că, din totalul de opt angajați, jumătate vor pleca, punctele de lucru vor continua să existe în teritoriu.

„Am avut astăzi ședință și luni vom disponibiliza 4 oameni din personalul medical, pe criteriile Ordonanței 77. DSP are trei structuri în teritoriu, cu 8 angajați în total. Eu le-am făcut o propunere: să nu disponibilizăm pe nimeni și, timp de două luni, să se înjumătățească normele la 50% și să îi păstrăm pe toți. Propunerea era ca patru dintre angajați, cei vizați pentru disponibilizare, să fie reangajați la spitalele din orașe. Inițial au fost de acord, iar ulterior s-au răzgândit. Luni se va hotărî care 4 persoane vor pleca, în urma evaluării. Chiar dacă vor fi disponibilizări, vrem să păstrăm structurile din teritoriu”.

DSP are trei puncte de lucru în teritoriu: Câmpeni, unde lucrează 4 angajați, la Aiud și la Blaj, unde sunt câte doi angajați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax