Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACŢIA de WEEKEND în ALBA: Concert Guess Who, petreceri şi festivaluri. Unde poţi petrece în acest sfârşit de săptămână

Publicat

Dacă e joi înseamnă că ne pregătim de weekend şi ne gândim la tot felul de modalităţi de a petrece. Ca în fiecare sfârşit  de săptămână, Club Stage a pregătit două super petreceri pentru orice amator de distracţie, iar la una din acestea invitat special va fi Guess Who. Tot în acest weekend vor avea loc petreceri dedicate copiilor, dar şi un festival de romanţe pentru cei care vor să îşi aminească de vremurile de mult apuse.

Cea mai tare petrecere din acest sfârşit de săptămână va avea loc din nou în Club Stage. De această dată invitatul special al serii va fi Guess Who.

„A întinerit romanţa/ Şi va rămâne tânără mereu/ Romanţa scumpă sufletului meu”, acesta este motto-ul celei de-a X-a ediţii a Festivalului Naţional de Interpretare a Romanţei, „Te aştept pe-acelaşi drum – In memorian Valer Ponoran” de la Zlatna. Festivalul-concurs începe vineri 1 noiembrie şi se desfăşoară până în 3 noiembrie. Mai mulţi interpreţi de romanţe din întreaga ţară se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 1.000 de lei.

Două voci, patru mâini și un pian. Așa s-ar caracteriza pe scurt „De la Seine à la scene”, un concert de muzică franceză, susținut de Alexandra Fits și Guido van de Meent. Alături de ei, pe scenă va urca Cvartetul Gaudeamus din Brașov și patru muzicieni din Filarmonica Brașov. Concertul va avea loc vineri, 1 noiembrie, la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

De Halloween, copiii sunt așteptați la Palatul Copiilor pentru a participa la cea mai haioasă petrecere. Mai mult, vineri, în holul Alba Mall, va avea loc spectacolul concurs „Ritmurile copilăriei”, cu muzică și dansuri.

Sâmbătă, între orele 7.00 şi 11.00, în localitatea Drîmbar din comuna Ciugud va avea loc o nouă expoziţie de animale cu vânzare prin licitaţie. Intrarea va fi gratuită, iar participanţii vor putea participa şi la o tombolă cu premii atractive.

Sâmbătă 2 noiembrie, „THE STAGE SHOW” te invită să iei parte la cea mai importantă petrecere din acest weekend,la episodul cu numărul 2 din cel mai nou concept de petreceri din viaţa de noapte a albaiulienilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax