Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACŢIA de WEEKEND în ALBA: Zilele oraşului Alba Iulia – ALBA FEST, CitadeLighting, Junior Bike Race la Ciugud

Publicat

Alba Iulia se pregăteşte pentru cea mai tare distracţie din 2018. Încep Zilele Oraşului – Alba FEST, cu un program menit să aducă bucurie şi bună dispoziţie tuturor albaiulienilor şi oaspeţilor acestora. Cei mici au asigurat centrul atenţiei şi la Ciugud, unde le este pregătită o competiţie de mountain bike. De asemenea, cu ocazia Alba Fest, Şanţurile Cetăţii vor fi „îmbrăcate” în lumină şi culoare, dând startul proiectului „CitadeLighting”.

ALBA FEST, 8-10 iunie

B.U.G. Mafia, INNA, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziții  și Antonia sunt cap de afiș la cel mai așteptat eveniment al acestei veri. Cei mai buni dintre cei buni, un spectacol 100% românesc îi așteaptă pe albaiulieni chiar la ei în oraș în perioada 8-10 iunie.

„Alba Fest® nu este un eveniment de inerție, ci singurul festival care a exclus tot ce era în plus, aducând pe scena lui superlativele absolute ale momentului. Alba Fest® este emblema evenimentelor din Cealaltă Capitală, scena pe care își dorește să fie orice artist din lumea muzicală. Pe asta contăm! Singurul eveniment în care orașul are mai puțini locuitori decât spectatori: 50 000 de oameni, în trei zile de show total”, spun organizatorii.

Citeşte şi PROGRAMUL Alba Fest® 2018: Cum vor urca pe scena de la Alba Iulia cei mai cunoscuți artiști din România

CitadeLighting

Şanţurile Cetăţii vor fi îmbrăcate în lumini speciale, în Anul Centenarului. Vor fi şi proiecţii video 3D, cu prezentări din trecut şi ochii către viitor.

“Dincolo de Centenar, de aici, din Alba Iulia – Cealaltă Capitală, vedem în 2018 anul zero al Celeilalte Românii. Acea Românie pe care ne-o dorim cu toții și pe care doar noi, românii, o putem construi, pentru că noi știm cel mai bine ce ne dorim. Pentru noi, pentru copiii noștri și pentru nepoții nepoților noștri.

În anul Centenarului, ne propunem să punem “Cetatea Unirii în Lumina Unirii”. O feerie de lumini și proiecții video, într-un traseu unic, interactiv și memorabil. Despre trecut și, mai ales, despre viitor”, transmite Primăria Alba Iulia.

Stage Summer: Alba Fest Official After Party

DISTRACȚIE, acesta este cuvântul care poate descrie cel mai bine weekendul care urmează la Alba Iulia. Zeci de artiști vor urca pe scena de la Alba Fest în perioada 8-10 iunie, însă asta nu este tot. Petrecerea nu se oprește odată cu specatacolele, ci abia după începe adevărata distracție la Stage Summer: Alba Fest Official After Party. Buna dispoziție se mută în curtea Cazarmei Gemina, acolo unde albaiulienii și turiștii sunt așteptați, în cele trei zile, să se distreze alături de artiștii lor preferați.

Citește tu: Stage Summer: Alba Fest Official After Party. Cele mai lungi nopți de vară se mută în curtea Cazarmei Gemina

Junior Bike Race la Ciugud, sâmbătă, 9 iunie

Și în anul acesta, Asociația Bicheru Cycling a pregătit copiilor o nouă ediție din Junior Bike Race. Concursul se va desfășura pe data de 9 iunie 2018, pe terenul deja cunoscut din localitatea Ciugud.

Ca și la edițiile anterioare, cei mici vor avea la dispoziție două trasee, în funcție de vârstă. Pe lângă competiția propriu zisă, organizatorii au pregătit micuților nenumărate surprize. Prin această inițiativă se urmărește încurajarea copiilor de a petrece cât mai mult timp în aer liber, pe bicicletă, totodată punându-le la încercare abilitățile de pedalat. Îndemânarea pe bicicletă, crearea acelor instincte de coordonare dintre biciclist și bicicletă îl poate feri pe cel dintâi de multe situații neplăcute și neprevăzute întâlnite în timp ce se deplasează pe bicicletă.

Citeşte şi : 9 iunie: Junior Bike Race, ediția a IV-a, la Ciugud. Competiţie pe bicicletă, pentru copii. ÎNSCRIERI şi trasee

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax