Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Distracția de weekend: Târgul mobilei, Festivalul Internațional de Umor, concert Ioan Gyuri Pascu, Partydul Kiss FM și muzică de calitate

Publicat

Acest sfârșit de săptămână îi întâmpină pe iubitorii de distracție și de relaxare cu nenumărate posibilități de a petrece timpul liber. Cei care vor să își achiziționeze mobilier vor avea ocazia să testeze piața la Târgul mobilei din Alba Iulia, pasionații de artă și umor vor putea participa la Festivalul Internațional de Umor de la Aiud, iar cei care vor să se distreze vor putea lua cu asalt localurile albaiuliene. „Stage”, „Goldies Pub”, „Allegria” sau „La Zvonuri” sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le aveţi la dispoziţie.

Vineri, 19 aprilie

Importanţi producători din domeniul prelucrării lemnului şi a mobilei se vor întâlni, în perioada 19-21 aprilie, la Alba Iulia, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Târgului Mobilei. Este vorba despre 38 de expozanţi care vor oferi spre vânzare o gamă variată de produse indispensabile într-o locuinţă modernă sau cu accente clasice. Nu vor lipsi de la târg nici accesoriile pentru decorarea unei locuinţe, precum draperii, textile, vitralii, corpuri de iluminat, lumânări decorative sau obiecte de fier forjat. Așadar, cei care sunt interesați nu trebuie să rateze evenimentul. Vezi aici mai multe detalii.

 

Cea de-a IX-a ediție a Festivalul Internațional de Umor va debuta în perioada 19-20 aprilie la Aiud. Cu această ocazie vor avea loc expoziții de caricatură, teatru cu trupa Skepsis, proiecție de film umoristic, dar și multe altele. Invitatul special al evenimentului va fi Ștefan Popa Popa’s. Vezi aici programul.

  „Goldies Pub” a pregătit un weekend special, cu muzică live pentru toate gusturile. Vineri, de la ora 21.00, va avea loc un concert folk cu Marius Bațu, cunoscut pentru colaborările sale cu trupa Holograf și cu grupul Pasărea Colibri. La sfârșitul anului 2007, după o pauză de mai bine de 10 ani, Marius Bațu și Eugen Baboi s-au reunit în fața publicului și au lansat un nou produs marca Poesis, albumul Babilon. Invitat la evenimentul de vineri este Vali Şerban. Prețul biletului este 15 lei.

Iubitorii de muzică folk de calitate, din Sebeș și nu numai, vor avea ocazia să participe, vineri, la un concert de excepție oferit de Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers. Evenimentul va avea loc în cel mai chic local din Sebeș și anume „La Zvonuri”. Concertul începe la ora 21.30, iar prețul biletului este de 20 de lei.

Habitat vă așteaptă vineri la o super petrecere a cărei gazdă vor fi DJ-ul albaiulian Vlad Voina și Kito. De asemenea, va avea loc un spectacol de lumini oferit de băieții de la Midnight Events. Petrecerea începe de la ora 22.00, iar intrarea este liberă.

Sâmbătă, 20 aprilie

OLiX și Dan Fințescu spun, sâmbătă, „Prezent!” în Club Stage și deschid de la ora 22.00 congresul Partydului Kiss FM, transmis live în toată rețeaua KISS FM. Cei doi DJ-i nu fac promisiuni electorale neacoperite, dar oferă muzică și distracție de calitate întregului popor. Așadar, cei care vor să ia parte la cea mai tare petrecere de sfârșit de săptămână, sunt așteptați la Club Stage. Intrarea este liberă până la ora 23.30, iar după această oră prețul este de 10 lei pentru fete și 15 lei pentru băieți.

Cei care iubesc muzica rock se vor bucura să afle că sâmbătă, de la ora 21.00, „Goldies Pub” găzduiește un concert oferit de trupa “Tribut”. Într-o componență de zile mari – Costică Sandu, vocea numărul 1 în rockul romanesc, fost solist al trupelor Voltaj, Kripton, Direcția 5; George Patranoiu, un chitarist de referință care nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare, fost membru Taxi, Kripton, Schimbul 3; Traian Roşu la tobe – “ex” Direcția 5, Kripton și Cristian Florea – bas, “ex” Totuși cu Andrei Păunescu -, “Tribut” vă oferă o seară în care veți asculta de la Beatles, Creedence, până la AC/DC, Judas Priest și Pantera. Prețul biletului este 15 lei.

În cadrul proiectului „Hidden Alba Iulia” finanțat de Fundația Comunitară Alba prin programul YouthBank, tinerii vă provoacă la un tur cu bicicletele prin Cetate, să descoperiţi „Misterele Cetății”. Ghizii turului vor fi profesoara Daniela Cetean și directorul adjunct al Muzeului Național al Unirii Alba, Constantin Inel. Foarte multe lucruri interesante şi captivante le veți afla despre Cetate, recreându-vă la o plimbare pe bicicletă. Turul se va derula sâmbătă de la ora 16.00, cu punct de pornire în zona Porţii a III-a a Cetăţii Alba Carolina.

Club Allegria aniversează, sâmbătă, 8 ani de distracție și voie bună, iar cu această ocazie organizează o super petrecere cu șampanie din partea casei pentru fiecare masă și multe premii. Printre acestea, o ședință de masaj de relaxare, abonament la fitness, masaj anticelulitic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax