Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vor o ţară ca afară. Muzică, mişcare şi distracţie de 1 Mai, la „Zilele Tineretului”la Cugir

Publicat

zilele tineretului

Festivalul „Zilele Tineretului”, aflat la a patra ediţie, a oferit contextul pentru distracţie, începând de sâmbătă, de la ora 13.00, la Cabana Mistreţul – Râul Mare. Tinerii au avut o zi plină şi continuă şi duminică, cu sărbătoarea de 1 Mai.

Ziua a început cu acţiunea „Cugirul face mişcare”, în cadrul căreia 30 de tineri pe biciclete au plecat, însoţiţi de primarul oraşului, Adrian Teban şi escortaţi de un echipaj al poliţiei locale, către Cabana Mistreţul. Evenimentul a continuat cu un program artistic susţinut de elvii şcolilor cu clasele I-VIII, după care iubitorii de folk au fost răsfăţaţi cu concertele oferite de trupele „Millenium” (de la Casa de Culturã Cugir), „Day One” din Sebeş şi formaţia suceveanã „Odyssey”.

Cel mai aşteptat moment a fost însă concertul trupei pop-rock Vunk, care a încântat publicul, sâmbătă seara, cu hiturile lor vechi şi noi, dar şi cu un spectacol de lumini şi foc. Trupa Vunk a cântat piesa „Vreau o ţarã ca afarã”,  despre care au spus că reprezintă un slogan care se aflã de atât timp pe buzele tuturor românilor şi au cerut celor care i-au ascultat sã transmită acest mesaj mai departe. Aceştia au concertat pentru prima oară în Cugir şi au declarat cã le-au plăcut foarte mult aceste locuri şi oamenii şi că vor reveni la Cugir.

A mai urcat pe scenă şi trupa locală de rock „Moondance”, iar evenimentul de sâmbătă s-a încheiat cu o discotecă în aer liber.

În paralel cu spectacolul, organizaţia PDL Cugir a organizat un „chef” cu simpatizanţi ai partidului din oraş, dar şi ai celei de tineret. La chef  şi-a făcut apariţia şi preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, timp de o oră.

Duminică, distracţia continuă de 1 Mai, cu grătare şi bere la iarbă verde. Cea de-a doua zi a festivalului începe tot cu sport, de data aceasta cu câteva competiţii la şah, tenis de masă şi popice, pentru care au fost pregătite şi câteva premii. Programul artistic debutează cu grupul Aprentis al Colegiului Naţional „David Prodan”. Pe scenă vor urca şi tinerele talente Bogdan Todea şi Răzvan Ilin (Cugir), Ionel Susan şi Dudu Isabel (Alba Iulia), Magda Puşcaş şi Ioan Onişor, precum şi trupa folk-rock Maya (Cluj Napoca).

Începând cu ora 19.30, cugirenii vor avea plăcerea să-i revadă şi să-i asculte pe cei din trupa Talisman, care îi vor încânta cu melodiile lor până în jurul orei 21.00.

TEXT şi FOTO: Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax