Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Distracție de WEEKEND în Alba: Serbările Zăpezii, Târg de Nunți, concert Krypton și o mulțime de petreceri

Publicat

Acest weekend aduce albaiulienilor nenumărate posibilități de a petrece timpul liber și de a se distra. Zilele Zăpezii la Arieșeni, târgul de nunți la Alba Mall, petrecere în Club Stage și un concert Krypton în Goldies Pub.

Dacă încă nu v-ați decis ce faceți în acest sfârșit de săptămână, vă prezentăm câteva posibilități.

Vineri, 8 februarie

Serbările Zăpezii”, evenimentul care reunește an de an iubitori ai sporturilor de iarnă din întreaga țară va avea loc în perioada 8-10 februarie, iar, pentru ca serbările să fie și de această dată cu adevărat spectaculoase, CJ Alba va contribui cu sprijin financiar. Vezi aici programul evenimentului.

 

Tot de vineri și până duminică va avea loc și cea de-a V-a ediție a celui mai mare târg de nunți din judeţ la centrul comercial Alba Mall. Expozanții prezenţi la târg au pregătit pachete complete de servicii care să scutească nuntașii de drumuri inutile, iar specialiștii în domeniu vor răspunde nevoilor și întrebărilor acestora. Sunt disponibile promoții speciale la rochiile de mireasă și costumele pentru miri, decorațiuni, servicii foto/video, sonorizări, invitații, cofetării, saloane de înfrumusețare, soliști, limuzine și multe alte surprize. Vezi detalii aici.

Vineri, de la ora 22.00, „Le Papion” vă invită la o seară în care muzica românească va fi vedeta. Piese vechi sau mai noi, toate vor avea misiunea să întrețină atmosfera și să îi facă pe petrecăreți să se simtă bine. Prețul biletului este de 10 lei pentru băieți, iar pentru fete intrarea este liberă

Sâmbătă, 9 februarie

Timp de 13 ani, din 1920 până în 1933, producerea, transportul, vânzarea și consumul de alcool au fost interzise în Statele Unite ale Americii. Ei bine, sâmbătă 9 februarie, Club Stage aduce atmosfera anilor acelor ani de „prohibiţie”,în Alba Iulia. Singura diferență va fi că delicioasele coktailuri nu vor fi interzise.

Așa cum deja v-a obișnuit, „Goldies Pub” aduce în fiecare sfârșit de săptămână cele mai cunoscute și consacrate trupe din România. Sâmbătă, de la ora 21.00, pe scena localului va urca formația „Krypton”. Intrarea este 25 de lei, iar consumația de minim 30 de lei.

Club Allegria adună sâmbătă cea mai mare gașcă de pe facebook. Promoțiile și cele mai fresh hituri vor ține în priză petrecăreții de la „Facebook Party”.

Iubitorii de sport au și în această săptămână motive să iasă din casa:

Baschet Feminin

Sâmbătă, de la ora 16.00, CS Universitatea Alba Iulia dă piept cu Universitatea CSM Oradea. Partida se va juca în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918”.

Handbal masculin

Tot sâmbătă, de la ora 18.00, sala de sport „Florin Fleșeriu” din Sebeș găzduiește partida dintre HC Voința Sebeș și HC Sibiu.

Handbal feminin

Duminică de la ora 18.00, handbalistele de la HC Alba-Sebeș vor înfrunta SCM Slatina. Partida va avea în sala de sport „Florin Fleșeriu”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax